Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:30

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Varech se střílelo, ale pouze do brány Březové


Branky


0

Stará Role přivítala na svém hřišti "béčko" Olympie Březové a zápas suverénně ovládla. Březová se v zápase k ničemu nedostala, naopak Stará Role střílela na bránu hostujícího celku jako divá. A zvítězila i díky tomu jednoznačně 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová přitom nezačala utkání vůbec špatně. Již v páté minutě se musel za míčem otáčet brankář Staré Role Roman Říha a možná ještě teď slyší ten zvuk, když se opře míč do tyče. To bylo ale ze strany hostujícího celku všechno. Pak totiž přišla na řadu domácí Stará Role. Ta se do vedení dostala v 10. minutě zásluhou Jiřího Vašíčka. Za další čtyři minuty to už bylo 2:0, protože přesně zakončil Rostislav Mikeš. A aby toho nebylo pro hosty dost, trefil se ještě pět minut před koncem poločasu do brány opět Rostislav Mikeš

 

Druhé dějství bylo jednoznačně v režii Karlovarských. Ti si vytvářeli jednu šanci za druhou a tu v 61. minutě dokázali využít. To se přesně trefil Václav Klauz. Za dalších deset minut to už bylo 5:0. O pověstného bůra se postaral Dominik Hušek. A když se pět minut před koncem zápasu prosadil Karel Mařík, brala si Olympie na cestu do Březové s sebou šest gólů.



Ohlasy k zápasu


TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Po celý zápas jsme měli jasnou převahu. Již v první půli to mohlo být klidně 5:0. Ve druhé půli už to kombinačně trochu vázlo, ale přesto jsme zápas kontrolovali.

FK Olympie Březová B
Václav Zeman: My jsme v páté minutě nastřelili tyčku, ale to bylo z naší strany vše. Soupeř nás po celý zápas přehrával a hezky si rozdědlil tři branky do každého poločasu. Kromě náznaků šancí jsme se do ničeho nedostali.



Sestavy


TJ DDM Stará Role
R. Říha [-] - A. Roubíček [-] , R. Mikeš [-] , J. Kubíček [-] (74. K. Mařík [-] ) , D. Hušek [-] , P. Čonka [-] , J. Vašíček [-] , Z. Adam [-] (46. V. Klauz [-] ) , P. Belický [-] (61. M. Götz [-] ) , A. Sochor [-] , J. Stýblo [-]

FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - S. Hradský [-] (66. J. Zadražil [-] ) , M. Kaciašvili [-] , P. Pivarči [-] , M. Gajdoš [-] - D. Šarišský [-] (77. M. Brabenec [-] ) , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , R. Drozd [-] - M. Peterka [-] (68. R. Bendík [-] ) , M. Tišl [-] -

ŽK: 77. J. Zadražil .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Henych Karel - CVRK Miroslav, HANILEC Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.