Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice porazili Chyši 8:3. Šancí proměnila obě mužstva jen zlomek


Branky


0

Trstěnice přivítali na svém hřišti tým z Chyše a 50 přítomných diváků vidělo krásný, otevřený fotbal s mnoha šancemi na obou stranách. Domácí nakonec i díky výbornému Slivoněmu v brance zvítězili 8:3.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty si obě mužstva vytvářela jednu šanci za druhou a fotbalové utkání chvílemi připomínalo spíše to hokejové, možná i házenkářské. Prvním, kdo se v zápase prosadili, byli domácí. A to rovnou pětkrát za sebou. Nejdříve se o první branku utkání postaral Václav Bezdička v 12. minutě. Dvě minuty po jeho brance to už bylo 2:0, když rozvlnil síť chyšské branky Lukáš Horní. V minutě 19. se prosadil podruhé v zápase Václav Bezdička a bylo to již 3:0. O minutu později zvyšoval na 4:0 Lukáš Horní, který se trefil podruhé v zápase. A konečně pátá branka. Ta přišla v 24. minutě z kopačky Rudolfa Kojmy. V 33. minutě vstřelil první branku hostujícího celku Miroslav Bouška. Po něm se ale trefil domácí Václav Bezdička, který tak dokonal hattrick. A v prvním poločase padla ještě jedna branka. O tu se postaral hostující Jaroslav Lábr. Do šaten se tak šlo za vedení domácího celku 6:2. Šancí na obou stranách bylo tolik, že kdyby byl výsledek obrácený, nemohl by se tomu nikdo divit. 

 

Druhé dějství přineslo ten samý, otevřený fotbal s mnoha šancemi na obou stranách, i když pro domácí přeci jen o jednu branku šťastnější. V 61. minutě se prosadil potřetí v zápase Lukáš Horní, který po vzoru Bezdičky zkompletoval hattrick. Po něm přišla v pořadí třetí branka hostujcí Chyše, o kterou se postaral Miroslav Bouška. Václav Bezdička je ale Pan Střelec a hattrick byl pro něj zřejmě málo. Tak v 77. minutě přidal svoji čtvrtou, pro Trstěnice osmou, branku a uzavřel tak brankové skóre celého utkání, které nakonec domácí ovládli 8:3. Nutno však podotknout, že za výsledkem stojí výborný brankář Petr Slivoně, který doháněl hostující hráče k šílenství. Chyše v tomto, pro oko diváka úžasném, utkání rozhodně nebyla horším týmem, ale spíše mužstvem, kterému štěstěna zrovna nepřála. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvoj Trstěnice
Petr Nečas: Po prvních deseti minutách jsme mohli prohrávat klidně 4:0, ale po dalších deseti minutách to bylo asi 5:0. Byl to fotbal nahoru, dolů. Nás podržel hodně brankář, což byl i nejlepší hráč na hřišti. Bylo to dá se říct vyrovnané utkání, ale my jsme opravdu měli větší štěstí v koncovce. Druhý poločas už jsme si náskok pohlídali a i díky tomu jsme dokázali vyhrát takovým rozdílem.

TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: Kdo dává góly, vyhrává. V desáté minutě, kdybychom vedli 4:0, tak by se nikdo nedivil. Pak jsme ale dostali my čtyři goly. My jsme nedávali góly. Byl to vyrovnaný zápas. Výsledek sice vypadal jako kdybychom prohráli rozdílem třídy, ale to určitě nebylo. Rozdílem třídy bylo to, že oni dávali branky a my ne. Já odhaduji, že zápas byl na hokejový skóre. Kdyby dali obě mužstva všechny šance, tak to skončilo asi 14:14, kolik bylo vyložených šancí. My jsme chodili sami na brankáře, ale nedávali jsme góly. Když už jsme byli na malém vápně, tak jsme si to ještě nahrávali. Václav Bezdička dal čtyři branky, to je prostě radost se na něj dívat.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - T. Pečínka [-] , P. Nečas [-] , S. Staněk [-] , D. Klečka [-] - D. Kovárník [-] , R. Kojma [-] , V. Bezdička [-] , P. Jaroš [-] - L. Karlíček [-] (46. M. Pešek [-] ) , L. Horní [-] -

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - O. Kubinec [-] , J. Kadlec [-] , J. Hanzlíček [-] , S. Vácha [-] - J. Lavička [-] , M. Bouška [-] , P. Tichý [-] , E. Laurich [-] , J. Lábr [-] - M. Dorňák [-]

ŽK: 23. D. Metlička .
Místo: tráva č.1. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Talpáš Petr - HENYCH Karel, SAPOUŠEK Jáchym.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.