1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 14:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Žandov trápil Rotavu. Body mu to ale nepřineslo


Branky


0

Dolní Žandov přivítal na svém hřišti v rámci 2. kola I. A třídy tým Rotavy, která přenesla své výkony z minulého ročníku do toho letošního. V úvodních dvou zápasech nezaváhala a i v tom třetím duelu nakonec bere tři body. I když nutno říci, že Žandov byl více než důstojným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních patnáct minut patřilo jednoznačně domácímu celku, který si vytvořil několik šancí, ale ani jednu nedokázal přetavit v gól. Pak se do hry dostali i hosté. Ti v podstatě ze dvou šancí dvě branky. Nejdříve se v 24. minutě trefil hlavou Lukáš Vázler a za další tři minuty ho podobným gólem následoval Roman Hessoun. Rotava se tak dostala do dvoubrankového vedení, které se ji po jedenácti minutách zúžilo. To se totiž v 38. minutě trefil Michal Jakubec a přiblížil Žandov k vyrovnání. 

 

Ve druhém poločase byla k vidění snaha domácího celku, který se hnal za vyrovnáním, ale na druhé straně byla vidět zodpovědná obrana Rotavy, která soupeři dovolila jen výjimečně udeřit. A když už Dolní Žandov udeřil, stál jim v cestě brankář Klepáček, který nastoupil do druhého poločasu. Do konce zápasu žádná branka nepadla a tak se Rotava radovala z třetího tříbodového zisku v letošní sezoně. Za zmínku snad ještě stojí červená karta Lukáše Dlouhého z 87. minuty. Ten do hry sice nezasáhl, ale ze střídačky vulgárně urazil rozhodčího na čáře a šel předčasně do sprch.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: Zápas byl celkem vyrovnaný. My jsme prvních deset, patnáct minut hráli dobře a vytvořili jsme si menší územní převahu a trochu jsme je zatlačili. Rotava má ale kvalitní mančaft a ze standartních situací nám dala dvě branky. My jsme do poločasu snížili na 2:1. Druhou půli jsme je trochu tlačili, ale nedali jsme tři šance. Kluky jsem pochválil za bojovnost, co jsme si řekli, to jsme hráli. Soupeř byl velice kvalitní.

TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: Já bych řekl, že jsme za vítězství strašně rádi, protože před zápasem probíhala oslava mých padesátin, které se účastnil celý mančaft. To bylo na výkonu mužstva trochu znát. Domácí byli důraznější, rychlejší i lepší na balónu. My jsme víceméně dali ze dvou šancí dvě branky hlavou a utkání se tak nějak dohrávalo. Domácí se snažili o vyrovnání, ale v podstatě jsme je k ničemu nepustili.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
J. Kepka [-] - D. Benda [-] (67. T. Hemmerka [-] ) , M. Vokhmintsev [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , J. Rada [-] , R. Soukup [-] , M. Daněk [-] , Š. Šnyrch [-] , J. Švejda [-] , P. Šimáček [-]

TJ Rotas Rotava
P. Slabý [-] (46. P. Klepáček [-] ) - L. Vázler [-] , V. Vinš [-] (55. J. Beneš [-] ) , M. Vázler [-] , M. Rohan [-] - R. Hessoun [-] , T. Rohan [-] , A. Kučera [-] (73. J. Hessoun [-] ) , J. Hanzlík [-] - M. Havel [-] , R. Prokop [-] -

ŽK: 10. P. Šimáček , 75. M. Vokhmintsev - 75. M. Vázler , 85. M. Havel . ČK: 87. L. Dlouhý .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - KOBIELSKÝ Július, CHRÁSTECKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.