R. Vošmik 15. (p.)
J. Tržil 45.
2:3p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:30

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnie bere prémiový bod po penaltové výhře proti Františkovým Lázním


Branky


15. R. Vošmik (p.) , 45. J. Tržil - 44. R. Kojma , 57. V. Bezdička
0

Františkovy Lázně, které sestoupili z krajského přeboru, a v dosavadním průběhu sezony získali pět bodů, přivítali na svém hřišti tým Trstěnice, která získala bodů osm. Vyrovnané utkání nakonec dospělo až do penaltového roztřelu, po kterém druhý bod získali hosté.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali lépe hráči Františkových Lázní, kteří se dostali do pokutového území a po ruce Davida Kovárníka kopali pokutový kop, kterého se ujal Robert Vošmik a poslal svůj tým do jednobrankového vedení. Obě mužstva si po úvodní brance vytvořili několik příležitostí, ale proměnit je dokázali až v samotném konci prvního poločasu. Nejdříve vyrovnal stav zápasu v 44. minutě Rudolf Kojma, který po závaru před brankou Lauka střílel z téměř nulového úhlu. V nastaveném čase první půle pak přišla ještě jedna branka, o kterou se postaral domácí Jan Tržil, který využil zaváhání Slivoněho v brance Trstěnic a vrátil Františkovým Lázním vedení.

 

Druhá půle jako by kopírovala poločas první, alespoň co se herního obrazu týče. Po samostatné akci se navíc v 57. minutě trefil Václav Bezdička a srovnal stav zápasu na 2:2. Další vzrušení bylo na hřišti v 74. minutě. Ne však gólové. David Kovárník totiž řekl rozhočímu, že je slepý a dostal druhou žlutou kartu. K zamyšlení pak je, zda-li se takováto situace, kdy je hráč plný adrenalinu a navíc neřekne nic vulgárního, musí řešit kartou, která ho pošle předčasně do sprch. Nicméně od této chvíle hrála Trstěnice v deseti a chvílemi to vypadalo, že Františkovy Lázně rozhodnou o svém vítězství, což se nakonec nestalo. Zápas po remíze 2:2 dospěl do penaltového rozstřelu, ve kterém byli nakonec šťastnější hosté. 



Ohlasy k zápasu


FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: Bylo to vyrovnané utkání. První poločas vyšel lépe nám, ve druhém poločase byly na začátku lepší Trstěnice, ale pak přišlo vyloučení a opět naše převaha. Po naší chybě jsme dostali gól na 2:2 a zápas šel do penaltového rozstřelu, ve kterém rozhodla zkušenost hostujícího týmu a Bezdičky, který hrál 3. ligu.

TJ Rozvoj Trstěnice
Petr Nečas: Na zápas jsme se připravovali celý týden kvůli tomu, že Františkovy Lázně spadly z kraje. Do zápau jsme šli tedy s respektem, což potvrdil první poločas, kdy jsme prohrávali 2:1 i na úkor rozhodčích, kteří zápas nezvládli. Druhý poločas se rozhodčí “zlepšili” a pískali špatně na obě strany. My jsme asi dvacet minut hráli o deseti hráčích, ale díky týmové síle se nám podařilo výsledek ubránit a v závěru jsme vyhráli na penalty.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - M. Heller [-] , F. Novák [-] , V. Šiman [-] (87. R. Vídeňský [-] ) , R. Vošmik [-] , M. Heller [-] , M. Podlipský [-] (63. M. Falář [-] ) , R. Maxa [-] , D. Ščislák [-] , J. Tržil [-] , K. Škarka [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - T. Pečínka [-] , P. Nečas [-] , L. Karlíček [-] (27. J. Kysela [-] ) , D. Klečka [-] - D. Kovárník [-] , R. Kojma [-] , M. Pešek [-] , P. Jaroš [-] (87. J. Horní [-] ) - L. Horní [-] , V. Bezdička [-] -

ŽK: 22. M. Heller , 28. M. Podlipský - 15. D. Kovárník , 32. L. Horní , 38. T. Pečínka . ČK: 74. D. Kovárník .
Místo: UMT. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chrástecký František - KOBIELSKÝ Július, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.