Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rotava neztratila ani bod. S Merklínem k tomu ale neměla daleko


Branky


0

Rotava získala ve třech zápasech devět bodů a navíc nastřílela čtrnáct branek, tedy nejvíce ze všech týmů v I. A třídě. Na domácím hřišti v rámci 3. kola přivítala Merklín, tedy nováčka soutěže, který porazila 4:3. Merklínští však svoji kůži rozhodně nedali zadarmo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rotava ukázala v prvním poločase, že je žhavým kandidátem na postup do krajského přeboru. První branka na sebe nenechala dlouho čekat. V 10. minutě hry se trefil poprvé v zápase Roman Hessoun a poslal Rotavu do vedení. Za dalších pět minut bylo srovnáno zásluhou Marcela Wöllnera. Radost hostujícího celku však netrvala dlouho, protože po pěti minutách mířil přesně Milan Havel, který vrátil vedení opět na stranu Rotavy. Aby těch pětiminutových pasáží nebylo málo, trefil se po dalších pěti minutách, tedy v 25. minutě, přesně podruhé v zápase Roman Hessoun. Přesně po půlhodině hry navíc přišla druhá branka Milana Havla, která znamenala zvýšení stavu skóre na 4:1.

 

Ve druhém dějství mohlo 60 diváků vidět úplně jiný Merklín, než který hrál v první pětačtyřicetiminutovce. Hostující celek najednou dokázal svého soupeře dostat několikrát pod tlak, z čehož také plynula branka Milana Sýkory v 75. minutě. Za dalších deset minut se navíc trefil Pavel Veselý a na drama bylo zaděláno. Merklín se snažil o vyrovnání a byl k němu dokonce hodně blízko. V nastaveném čase totiž Merklínští nastřelili tyčku domácí branky, od které se míč odrazil na brankovou čáru, ze které ho však dokázali domácí obránci vykopnout do bezpečného prostoru. Rotava tak nakonec zvítězila 4:3.

 



Ohlasy k zápasu



EP Merklín
Milan Vlčko: Do utkání jsme vstoupili v hodně oslabené sestavě. Brzy jsme dostali gól po standartce, na který jsme dokázali odpovědět, ale do poločasu nás soupeř jednoznačně přehrál a první půle skončila 4:1. Zejména v osobních soubojích a standartkách byl soupeř lepší. Do druhého poločasu jsme si řekli, jak bychom s nimi měli hrát a dali jsme dvě branky. Nechybělo mnoho a mohli jsme v 90. minutě vyrovnat, když jsme dali tyčku a soupeř chytil balón na brankové čáře. Lituji toho, že jsme nezískali bod, i když je Rotava velmi kvalitní soupeř. Ale nepadlo to tam.



Sestavy


TJ Rotas Rotava
R. Boreš [-] (49. P. Slabý [-] ) - P. Jandora [-] , J. Beneš [-] , M. Vázler [-] - R. Hessoun [-] (73. J. Hessoun [-] ) , J. Hanzlík [-] , M. Jandora [-] , J. Klepáček [-] - M. Havel [-] , R. Prokop [-] (46. A. Kučera [-] ) - V. Vinš [-] (61. P. Böhm [-] )

EP Merklín
M. Dobeš [-] - P. Hladík [-] , M. Sýkora [-] , M. Denčev [-] , M. Petrik [-] , J. Tregler [-] , M. Šuver [-] , J. Vedlich [-] , M. Wöllner [-] , J. Vodrážka [-] , P. Veselý [-]

Místo: UMT. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - TOPINKA Ondrej, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.