0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loket zůstává dále na chvostu tabulky. Žandovu stačila k výhře jediná branka


Branky


0

Loket přivítal na svém hřišti v rámci 3. kola I. A třídy tým Dolního Žandova, který měl na svém kontě pouhý jeden bod, stejně jako právě Loket. Souboj posledních týmů tabulky všel lépe pro hostující Žandov, který zvítězil 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl v zápase mezi Loktem a Dolním Žandovem vyrovaný boj. Loket si vytvořil větší příležitosti, ale ani jednu nedokázal využít. Stejně na tom byl i Žandov. Do šaten se tak šlo za bezbrankové remízy. 

 

Ve druhém poločase se hrálo nahorů, dolů a nešlo ani poznat, že proti sobě nastoupily týmy z chvostu tabulky. Loket se snažil o vstřelení branky, které se však nedočkal. Naopak z ojedinělého brejku hostujícího celku dokázal vstřelit gól Tomáš Kuvík. A protože zůstal na listině střelců osamocen až do samého závěru utkání, prohráli Loketští s Dolním Žandovem 0:1. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Loket
Marian Kolesnáč: V prvním poločase byla vyrovnaná hra. Na šance to bylo de facto 4:1 pro nás, ale tutové. Ve druhém poločase jsme bušili do hostů, ale bohužel bez gólového efektu. Platí staré pořekadlo “nedáš - dostaneš” a po jediném brejku dali hostí na 1:0 a při závěrečném tlaku jsme nedokázali srovnat.

TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: V první půli jsme byli lepší my, ve druhé asi hosté. V první půli jsme měli šanci, domácí asi dvě. Ve druhém poločase jsme dali branku a Lokti už nevyšlo vyrovnat. Byl to výborný zápas nahorů, dolů. My jsme měli trochu fotbalového pána boha při sobě. Byli výborní rozhodčí, které bych chtěl pochválit. Nepřerušovali hru a nechali nás hrát, což nám vyhovuje. Kluky jsem pochválil za bojovnost. Měli jsme větší srdíčko. Soupeř nastřelil asi dvě nebo tři tyčky.



Sestavy


FK Loket
D. Čepelák [-] - J. Polák [-] , P. Rubáš [-] , M. Čáp [-] (46. J. Ungr [-] ) , Z. Truhlář [-] - J. Onyedikachi [-] (59. Š. Mosler [-] ) , M. Faber [-] , M. Kolesnáč [-] , H. Falář [-] (90. J. Travenec [-] ) - L. Pražák [-] (66. D. Vysekal [-] ) , R. Faber [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
J. Kepka [-] - M. Vokhmintsev [-] , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , D. Benda [-] (90. M. Setnička [-] ) , Š. Šnyrch [-] , M. Daněk [-] , R. Soukup [-] , T. Hemmerka [-] (78. M. Kič [-] ) , V. Profant [-] (71. T. Rada [-] )

ŽK: 16. Š. Šnyrch , 58. T. Kuvík , 86. Š. Kundrát .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šmat David - CVRK Miroslav, GRŮZA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.