Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:30

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Role střílela ostrýma. Vintířov sestřelila šestkrát


Branky


0

Hráči Staré Role nevstoupili do sezony špatně co výkonů týče, horší to však bylo s jejich bodovým ziskem, který před zápase s Vintířovem činil pouhé tři body. Všechnu chuť si ale spravili právě na domácí půdě v rámci 3. kola I. A třídy, kdy Vintířov porazili vysoko 6:0.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráčí domácího celku vstoupili do utkání fantasticky. Ve 3. minutě zápasu už vedli 2:0 po trefách Tomáše Pazdery a Dominika Huška. Po dvou brankách Karlovarští ovládli celé hřiště a nedali Vintířovu příliš mnoho šancí. Vintířov se dostával k brankáři Povinskému spíše sporadicky, to ale neplatilo o hráčích Staré Role, kteří nenechali Střimelského v brance Vintířova na chvíli vydechnout. Po necelé půlhodině hry přišel třetí zářez. V 27. minutě totiž mířil přesně Václav Klauz, po kterém se za dalších pět minut trefil podruhé v zápase Dominik Hušek. Do šaten se tak šlo za jednoznačného stavu 4:0.

 

Který navíc ve druhé půli dokázali hráči z Karlových Varů ještě navýšit. Pět minut od výkopu trvalo, než mířil přesně Tomáš Pazdera. Poslední branku Staré Role i zápasu vstřelil v 62. minutě Jan Nerad. Vintířov měl několik příležitostí ke vstřelení alespoň čestného gólu, což se mu nakonec ale nepodařilo a podlehl tak domácímu celku 6:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: V zásadě od začátku zápasu, kdy jsme dali první gól, nebylo co řěšit. V první půli jsme podali výborný výkon a i kdyby to bylo 7:0, tak byse nemohl nikdo divit. Měli jsme v zápase pár desetiminutovek, kdy jsme vypadli z rytmu, ale jinak jsme podali velmi dobrý výkon. Vyrýsovala se sestava a v týmu nastoupili nějaké posily. Velmi nám pomohl Tomáš Pazdera, který nastoupil poprvé do zápasu.




Sestavy


TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - M. Götz [-] , A. Roubíček [-] , J. Vašíček [-] , A. Sochor [-] - D. Hušek [-] (79. Z. Adam [-] ) , J. Stýblo [-] (63. J. Kubíček [-] ) , J. Nerad [-] , T. Pazdera [-] - R. Voborský [-] (83. M. Holub [-] ) , V. Klauz [-] (73. P. Čonka [-] ) -

TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] (75. J. Duplinský [-] ) , R. Bečvář [-] , J. Kopřiva [-] , L. Nimrichter [-] , Z. Šimek [-] , K. Pátek [-] (75. T. Kavur [-] ) , J. Štipský [-] (46. L. Gašpar [-] ) , P. Žemlička [-] , F. Vilinger [-] (79. V. Sándor [-] ) , M. Klemera [-]

ŽK: 36. M. Götz - 43. J. Kopřiva .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fiala Petr - HÁNYŠ Martin, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.