5:2
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

4.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín v souboji nováčku porazil Loket


Branky


11. A. Neč , 13. J. Vedlich , 20. F. Hladík , 32. J. Vodrážka (p.) , 80. A. Neč - 67. R. Faber , 77. R. Faber
0

V souboji nováčku I. A třídy hostili merklínští hráči na svém hřišti tým FK Loket. Obě mužstva se znají z minulé sezony, kde společně působili v I. B třídě. Duel 4. kola vyšel lepe Merklínu, který zvítězil nad Loktem jednoznačně 5:2 a do tabulky si tak připsal tři cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Merklínu fantasticky vyšel vstup do zápasu. V 11. minutě otevřel brankový účet utkání Alexandr Neč. Chvíli na to se trefil navíc Jan Vedlich a bylo to už 2:0. Hosté si sice vytvořili brankové příležitosti, ale byli to domácí, kteří je dokázali využívat. V 20. minutě se dostali do tříbrankového vedení zásluhou Filipa Hladíka a navíc v 32. minutě proměnil pokutový kop bezpečně Jiří Vodrážka a do šaten se tak šlo za stavu 4:0.

 

Loketští se z gólové smrští, kterou zažili v prvním poločase, oklepali a vytvořili si několik tutových brankových příležitostí, které však pokaždé skončili na brankáři Dobešovi. Výjimkou tomu byla 67. a 77. minuta, kdy se prosadil Robert Faber a vykřesal tak Lokti jiskřičku naděje. Tu jim ale za tři minuty vzal Alexandr Neč, který vstřelil pátou a poslední branku Merklína, který tak zvítězil v souboji nováčků I. A třídy 5:2.



Sestavy


EP Merklín
M. Dobeš [-] - P. Hladík [-] , M. Sýkora [-] , M. Denčev [-] (62. M. Petrik [-] ) , M. Švajka [-] , F. Hladík [-] , A. Neč [-] (83. J. Kučera [-] ) , J. Vedlich [-] , J. Tregler [-] (75. M. Wöllner [-] ) , J. Vodrážka [-] , P. Veselý [-]

FK Loket
M. Kolesnáč [-] - J. Polák [-] (66. J. Zubko [-] ) , Z. Truhlář [-] , M. Čáp [-] - M. Kolesnáč [-] , H. Falář [-] , J. Onyedikachi [-] , M. Faber [-] - R. Faber [-] , L. Pražák [-] (57. D. Vysekal [-] ) - M. Fronk [-]

ŽK: 33. R. Faber , 43. M. Faber , 55. L. Pražák .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jati David - ŠTĚRBA Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.