Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aš rozstřílela Rotavu a prodrala se na první příčku


Branky


22. P. Maher , 38. J. Zemanovič , 47. V. Svoboda , 48. D. Kubinec , 51. V. Svoboda , 56. V. Svoboda , 72. V. Svoboda (p.) - 78. R. Prokop
0

Rotava vyjížděla k 4. kolu I. A třídy na hřiště do Aše s cílem získat tři body a osamostatnit se na čele tabulky. To se ale nakonec podařilo domácí Jiskře, která je díky zisku třech bodů na první příčce společně s Trstěnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během první dvacetiminutovky to v žádném případě nevypadalo na to, že by se diváci na Střelnici dočkali osmi branek. Opak byl ale pravdou. V 22. minutě padla první branka z kopačky Petra Mahera. Když se o druhou branku Aše postaral Jan Zemanovič, skončil poločas 2:0, i když si Rotava dokázala vytvořit několik slibných příležitostí ke vstřelení branky. Navíc byl v 45. minutě vyloučen Jan Beneš po druhé žluté kartě.

 

Aši ale vyšel výborně vstup do druhé půle. Po pár minutách druhého dějství se totiž trefil Vlastimil Svoboda. Za minutu na to to bylo už 4:0, když mířil přesně Dominik Kubinec. To nebylo ze strany domácích vše. Svoji druhou branku vstřelil v 51. minutě Vlastimil Svoboda, který se prosadil ještě v 56. a 72. minutě. Na své konto si tedy připsal čtyři góly a byl nejvýraznější postavou celého utkání. Prosadili se i hosté, kteří tak vstřelili čestnou branku, o kterou se postaral Roman Prokop. Jiskra po výborném výkonu porazila Rotavu vysoko 7:1 a připsala si tři body do tabulky, které v současné době kraluje společně s Trstěnicí.

 



Sestavy


TJ Jiskra Aš
T. Stropek [-] - T. Glazer [-] , F. Koubek [-] , M. Pilař [-] , M. Turták [-] , P. Maher [-] - J. Zemanovič [-] , V. Svoboda [-] , L. Houdek [-] , J. Jarausch [-] - D. Kubinec [-]

TJ Rotas Rotava
P. Klepáček [-] - M. Vázler [-] , L. Vázler [-] , J. Beneš [-] - A. Kučera [-] , R. Hessoun [-] , J. Klepáček [-] , J. Hanzlík [-] - M. Havel [-] , R. Prokop [-] , J. Hessoun [-] -

ŽK: 26. F. Koubek , 53. D. Kubinec , 57. J. Zemanovič - 24. J. Beneš , 41. A. Kučera , 57. J. Hessoun , 71. M. Vázler . ČK: 45. J. Beneš .
Místo: Střelnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Peschel Filip - PEŠEK Pavel, TŮMOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.