0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:30

4.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Františkovy Lázně nedaly ani branku. Tři body berou čtyřgólové Žlutice


Branky


6. M. Majer , 11. M. Majer , 39. M. Majer , 86. D. Razím
0

Františkovy Lázně přivítaly na svém hřišti tým Žlutic, který měl na svém kontě, stejně jako domácí, šest bodů. Zápas se ale vydařil lépe hostujícímu Sokolu, který se po výhře 4:0 vyhoupl na čtvrtou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pro Žlutice výborně. Již v 6. minutě otevřel brankový účet utkání Marcel Majer. Ten navíc za dalších pět minut vstřelil svoji druhou branku a navýšil tak stav utkání na 0:2 z pohledu domácích Františkových Lázní. Ty se tlačily do útoku a hnaly se za vstřelením branky. Vytvořily si několik tutových příležitostí, jenže ani jedna neskončila v bráně a to zejména díky výborně chytajícímu Martinu Hladkému v brance Žlutic. Své situace ale využívali hosté a to hlavně Marcel Majer, který v 39. minutě dokonal hattrick.

 

Ve druhém poločase byl k vidění vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách a ani jeden z brankářů si rozhodně nemohl stěžovat na nedostatek práce. Diváci viděli ve druhém dějství ještě jednu branku a opět do sítě Františkových Lázní. V 86. minutě se totiž prosadil Daniel Razím, který tak uzavřel brankový účet utkání, který nakonec skončil 0:4 z pohledu domácích Františkových Lázní.

 



Ohlasy k zápasu



FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Hráli jsme venku třikrát a dvakrát jsme prohráli. Teď jsme z venku chtěli něco urvat a to se nám povedlo. Frantovky jsou jedny z lepších mančaftů. Mají tam krásné prostředí a hřiště a to nám vyhovuje, když to vypadá jako u nás doma. Povedlo se nám vyhrát 4:0, i když to mohlo být více. I Františkovy Lázně ale měly šance a nás hodně podržel gólman, který chytil několik tutovek. My jsme na druhou stranu mohli dát klidně více než čtyři branky.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
M. Heller [-] - F. Novák [-] , L. Homola [-] , M. Podlipský [-] (44. J. Karafiát [-] ) , M. Heller [-] , M. Čvančara [-] , R. Maxa [-] , D. Ščislák [-] , K. Škarka [-] (28. L. Bill [-] ) , M. Pobjecký [-] , M. Falář [-] (84. R. Vídeňský [-] )

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Majer [-] , R. Suchánek [-] , M. Kopelent [-] (81. R. Šejba [-] ) , J. Vorel [-] (51. D. Vojík [-] ) , M. Tomeček [-] (88. D. Učík [-] ) , D. Razím [-] , L. Slivčák [-] , M. Ažaltovič [-] , L. Melnyk [-] (68. M. Bok [-] ) , J. Pěnkava [-]

ŽK: 49. J. Vorel , 78. M. Kopelent .
Místo: UMT. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pešek Pavel - TŮMOVÁ Michaela, SIEBER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.