M. Majer 54.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlutice doma poprvé padly. Postaral se o to Rozvoj


Branky


0

Žlutice přivítaly na domácím hřišti tým Rozvoj Trstěnice a poprvé v sezoně v domácím utkání prohrály. Nevyužily tak možnosti přeskočit svého soupeře v boji o první místo, na které se naopak dostala díky výhře 2:1 právě Trstěnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek prvního poločasu přinesl šance na obou stranách s tím, že pouze Trstěnice dokázala jednu z nich proměnit v gól. V 17. minutě se totiž trefil Václav Bezdička a vzhledem k tomu, že byl jediným střelem v úvodních pětačtyřiceti minutách, šlo se do šaten za stavu 0:1.

 

Do druhého poločasu nastoupily Žlutice s tím, že potřebuji minimálně srovnat stav utkání, aby si udržely domácí neporazitelnost. Vyrovnání přišlo v 54. minutě po střele Marcela Majera. Po zbytek druhého dějství byli Žlutičtí aktivnějším mužstvem a nebyli daleko od vstřelení druhého gólu. Místo toho však přišla nečekaná branka hostujícího Petra Nečase, který v podstatě rozhodl o tom, že Trstěnice jako první porazí Žlutice na jejich hřišti a navíc se posune minimálně na jeden den na první místo v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Poprvé jsme padli doma. Měli jsme ve druhém poločase velký tlak a byla to otázka vstřelení branky a bylo by hotovo pro nás. Bohužel jsme z brejku ale dostali gól asi deset minut před koncem.




Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Majer [-] , R. Suchánek [-] (87. J. Vorel [-] ) , M. Kopelent [-] , J. Píša [-] (55. V. Černý [-] ) , M. Tomeček [-] , D. Razím [-] , L. Slivčák [-] , D. Učík [-] (46. D. Vojík [-] ) , L. Melnyk [-] , J. Pěnkava [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - D. Vorel [-] , P. Nečas [-] , J. Kysela [-] (81. J. Horní [-] ) , S. Staněk [-] - R. Kojma [-] , D. Klečka [-] , V. Bezdička [-] , M. Pešek [-] (73. M. Derka [-] ) - L. Horní [-] , L. Karlíček [-] -

ŽK: 50. R. Suchánek , 51. J. Pěnkava , 88. M. Hladký - 53. J. Kysela , 77. L. Karlíček .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vasilko Jan - GODŽA Ladislav, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.