4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rotava doma válí. Poradila si i s Františkovými Lázněmi


Branky


0

Rotava je na domácí půdě výborná a svoji sílu chtěla předvést i v rámci 5. kola, kdy na hřiště do Rotavy přijel tým Františkových Lázní, tedy tým, který sestoupil z krajského přeboru. Domácí i v tomto zápase ukázali, že v domácím prostředí jsou k neporažení a zvítězili nad soupeřem poměrem 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým začal utkání zostra a hned po několika minutách si vytvořili několik příležitostí, které však zásluhou hostujícího brankáře Lauka gólem neskončili. První branky utkání se tak dočkali diváci až v 20. minutě hry, kdy se o ní postaral Martin Vázler. Od té chvíle se hra trochu vyrovnala, ale to se nedá říci o skóre, které tak zůstalo nezměněné až do konce prvního dějství.

 

Ve druhém poločase se skóre měnilo hned třikrát. Rotava sice přestala být tolik aktivní jako v prvních dvaceti minutách zápasu, ale i tak se dokázala prosadit a byla to právě ona, kdo vstřelil všechny tři branky druhé pětačtyřicetiminutovky. Poprvé ve druhém dějství se skóre měnilo v 67. minutě zásluhou Milana Havla. Za další dvě minuty to bylo už 3:0, když brejkové situace využil Roman Hessoun. Františkovy Lázně si nedokázali vytvořit nějakou slibnou příležitost, která by znamenala alespoň snížení skóre a tak branka Tomáše Větrovce minutu před uplynutím devadesáti minut znamenala, že Rotava zvítězila v poměru 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: Začali jsme dobře. Prvních pětadvacet minut jsme hráli výborně, dali jsme jeden gól a měli další šance, které jsme nevyužili. Druhá půle už byla méně fotbalová, i když jsme dali ze třech brejkových situací tři góly. Františkovy Lázně si za celý zápas nevytvořily vyloženou šanci a utkání jsme v klidu vyhráli.




Sestavy


TJ Rotas Rotava
R. Boreš [-] - J. Beneš [-] , L. Vázler [-] , V. Vinš [-] , M. Vázler [-] - A. Kučera [-] , M. Jandora [-] , J. Hanzlík [-] , R. Hessoun [-] (83. T. Větrovec [-] ) - R. Prokop [-] (63. J. Hessoun [-] ) , M. Havel [-] -

FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - F. Novák [-] , M. Podlipský [-] , J. Čvančara [-] , M. Heller [-] , M. Falář [-] (86. M. Heller [-] ) , R. Maxa [-] (73. M. Čvančara [-] ) , D. Ščislák [-] , J. Karafiát [-] , J. Tržil [-] , M. Pobjecký [-] (80. K. Škarka [-] )

ŽK: 59. J. Karafiát , 64. J. Tržil , 78. M. Heller , 80. D. Ščislák .
Místo: UMT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - SIEBER Josef, KOBIELSKÝ Július.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.