Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín se prosadil až ve druhé půli. Za to rovnou šestkrát a Dolní Žandov odjíždí s prázdnou


Branky


0

Hroznětín přivítal v rámci 5. kola I. A třídy na svém hřišti tým Dolního Žandova. Po bezbrankovém prvním poločase se do toho Hroznětínští opřeli ve druhé půli, kdy soupeři vstřelili šest branek a zvítězili jednoznačně 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl šance na obou stranách, ale ani jedno mužstvo se nedokázalo brankově prosadit. Domácí byli ve hře aktivnější, ale Dolní Žandov hrál zodpovědně v defenzivě a do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

 

Ve druhém poločase bylo podstatně živěji a to zejména a hlavně díky domácímu týmu. V 49. minutě otevřel skóre utkání Jan Eret, který rozpoutal gólovou spoušť svého mužstva. Následně se totiž trefil Lukáš Ondráček a Martin Schneider. Oba dva hráči Hroznětína se ve stejném pořadí trefili ještě jednou a když se v 83. minutě prosadil Martin Kodajek, bylo o vítězi utkání jasno. Nic na tom nezměnila ani branka Daniela Bendy dvě minuty před koncem zápasu. Hroznětín tak deklasoval Dolní Žandov 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Hroznětín
Petr Mrňka: V první půli jsme byli jasně lepší, ale nemohli jsme se prosadit. Ve druhém poločase jsme dali hned na začátku gól a od toho se to odvíjelo. Byli jsme jasně lepší ve všech směrech.




Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
M. Tamáš [-] - L. Ondráček [-] , J. Eret [-] , M. Schneider [-] , T. Koch [-] , L. Hořt [-] (70. M. Kodajek [-] ) , D. Zburník [-] , J. Provazník [-] , J. Klas [-] , D. Ondráček [-] , M. Benda [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
J. Kepka [-] - M. Vokhmintsev [-] (70. M. Kič [-] ) , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , D. Benda [-] , L. Trešl [-] , Š. Šnyrch [-] , T. Hemmerka [-] , J. Švejda [-] , V. Profant [-]

ŽK: 88. J. Klas - 25. V. Profant , 29. T. Kuvík , 70. J. Švejda .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - NEHASIL Lukáš, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.