Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chyši padlo osm branek. Vintířov jich dal pět a bere všechny body


Branky


3. J. Lábr , 76. M. Bouška , 83. V. Dvořák - 4. M. Klemera , 19. R. Bečvář , 37. M. Kavur , 49. L. Gašpar , 80. M. Klemera (p.)
0

Chyše přivítala v rámci 5. kola I. A třídy na svém hřišti tým Vintířova, tedy mužsto, které mělo o jeden bod méně, než právě domácí. Po napínavém utkání se však karta otočila a Vintířov díky výhře 5:3 svého soka přeskočil o dva body a je momentálně na desáté příčce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned dvě branky v samém úvodu zápasu vidělo sedmdesát diváků, kterých dorazilo na hřiště v Chyši. Nejdříve se trefil domácí Jaroslav Lábr ve 3. minutě dějství. Radost domácím moc dlouho nevydržela, protože hned v další minutě se trefil Michal Klemera a bylo vyrovnáno. Po necelé dvacetiminutvce musel navíc Metlička lovit balón ze své branky podruhé, když se prosadil Radek Bečvář. Vintířov hrál zodpovědně v obraně a navíc dokázal využívat své šance. Do konce poločasu se ještě totiž prosadil Marek Kavur a do šaten se tak šlo za stavu 1:3 z pohledu domácí Chyše. 

 

Jak dobře Vintířov zakončil první poločas, začal i ten druhý. Již po třech minutách druhého dějství se totiž prosadil Libor Gašpar a bylo to už 4:1 pro hosty. Když byl v 65. minutě vyloučen Jarmil Štipský, naskytla se možnost pro domácí celek, aby s výsledkem ještě něco udělal. Místo toho však viděl druhou žlutou kartu Jaroslav Lábr a počet hráčů na hřišti se vyrovnal. Při hře deset na deset se podařilo snížit skóre Miroslavu Bouškovi. V 80. minutě se ale podruhé v zápase trefil Michal Klemera a bylo to znovu o tři branky. Ještě jednou domácí hráči dokázali snížt a to zásluhou Václava Dvořáka, který střílel přesně v 83. minutě. Za další dvě minuty však viděl druhou žlutou kartu i on a domácí mančaft dohrával v devíti. Další branku už sedmdesát diváků nevidělo a tak Chyše prohrála s Vintířovem 3:5.



Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - V. Dvořák [-] , S. Vácha [-] (46. M. Mertl [-] ) - E. Laurich [-] , P. Tichý [-] (86. M. Pašek [-] ) , M. Bouška [-] , J. Lábr [-] , J. Lavička [-] , J. Hanzlíček [-] - L. Vojta [-] - O. Kubinec [-]

TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] (88. T. Trianh Hai [-] ) , R. Bečvář [-] , L. Gašpar [-] , M. Hopf [-] , M. Kavur [-] , K. Pátek [-] (83. J. Duplinský [-] ) , J. Štipský [-] , P. Žemlička [-] , F. Vilinger [-] , M. Klemera [-]

ŽK: 19. L. Vojta , 53. J. Lábr , 75. V. Dvořák - 36. M. Hopf , 57. L. Gašpar . ČK: 71. J. Lábr , 85. V. Dvořák - 65. J. Štipský .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - KOBIELSKÝ Július, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.