Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trstěnice po výhře nad Bochovem zůstává třetí


Branky


0

Trstěnice přivítala v rámci 6. kola I. A třídy na svém hřišti tým SMB Bochov. Oba týmy dělil v tabulce pouhý jeden bod. Po napínavém utkání je už rozdíl čtyřbodový, protože Trstěnice zvítězila těsně 4:3 a zůstává i nadále na třetí příčce I. A třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v Trstěnici viděli do začátku zápasu útočný fotbal a to i přesto, že první branka padla až po půl hodině hry. Navíc k nelibě domácích fanoušků se o ni postaral hostující Kamil Pacinda. Bochovští se navíc za další dvě minuty opět radovali ze vstřelené branky a opět u toho byl Kamil Pacinda. Do konce prvního dějství dokázali domácí alespoň snížit na rozdíl jediné branky zásluhou Václava Bezdičky

 

Domácí mužstvo evidentně branka na 2:1 nakopla a byla to právě Trstěnice, která zachytila začátek druhého dějství jak nejlépe mohla V 52. minutě totiž Václav Bezdička nejdříve srovnal na 2:2, aby za další čtyři minuty dokonal čistý hattrick a překlopil vedení na stranu domácího týmu. Trstěnice se navíc dostala do dvoubrankového trháku, který se nakonec ukázal jako rozhodující, v 69. minutě po trefě Lukáše Horního. Bochov totiž sice dokázal snížit za pět minut díky Antonínu Rendlovi, ale ze závěrečného tlaku už žádnou další branku nepřidal a Trstěnice tak zvítězila 4:3.



Ohlasy k zápasu



FK SMB Bochov
Miroslav Egert: Byl to oboustranně otevřený útočný zápas. V prvním poločase jsme dali dvě branky. Bohužel ke konci poločasu jsme dostali gól na 2:1, který soupeře povzbudil. Na začátku druhé půle byl soupeř lepší a vstřelil tři góly. V závěru jsme korigovali na 4:3, ale v závěrečném tlaku se nám nepodařilo vyrovnat. Rozdílovým hráčem byl Bezdička, který dal tři góly.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - P. Nečas [-] , J. Kysela [-] , S. Staněk [-] - R. Kojma [-] , F. Kovárník [-] , V. Bezdička [-] , M. Pešek [-] (79. J. Horní [-] ) - L. Horní [-] , L. Karlíček [-] (38. L. Radil [-] ) - M. Derka [-] (59. D. Vorel [-] )

FK SMB Bochov
J. Novák [-] - M. Heimerle [-] , R. Záluský [-] , J. Škoda [-] , J. Podskoč [-] , D. Herman [-] - A. Rendla [-] , K. Pacinda [-] , Š. Šipula [-] (81. J. Gallšneider [-] ) , R. Kajzar [-] - J. Brabenec [-] (61. V. Fous [-] ) -

ŽK: 36. J. Brabenec , 40. Š. Šipula , 52. R. Záluský , 86. J. Podskoč .
Místo: tráva č.1. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kučka Jiří - PEŠEK Pavel, ŠMAT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.