4:1
(3:0)
64. T. Kuvík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše si poradila s Dolním Žandovem a slaví zisk třech bodů


Branky


23. M. Bouška , 41. E. Laurich , 45. J. Lábr , 81. M. Bouška - 64. T. Kuvík (p.)
0

Dolní Žandov a Sokol Chyše si vyměnili pořadatelství zápasu a tak domácím týmem byla Chyše. Ta tedy přivítala v rámci 6. kola I. A třídy právě Sokol Dolní Žandov a výměna ji prospěla. Na domácí půdě svého soka porazila 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali lépe hosté z Dolního Žandova, kteří si v úvodních minutách vytvořili dvě gólové příležitosti. Bohužel pro hosty ani jedna z nich neskončila úvodní brankou. Ta nakonec padla v 23. minutě a postaral se o ní krásnou střelou z trestného kopu Miroslav Bouška. Úvodní branka domácí celek nakopla a v posledních pěti minutách se trefil nejdříve Erik Laurich a po něm ještě Jaroslav Lábr. Hráči tak odcházeli do šaten za propastného rozdílu 3:0.

 

Ve druhém poločase vstoupili hosté s chutí a bylo na nich vidět, že si z tříbrankového manka nedělají vrásky na čele. Mladý tým Dolního Žandova ale doplácel na svoji nezkušenost v rozhodující fázi před brankářem Metličkou. Výjimkou tomu byla 64. minuta, kdy se prosadil Tomáš Kuvík z pokutového kopu, který byl nařízen za faul Paška, který dostal červenou kartu a musel se poroučet ze hřiště. Početní výhodu však Dolní Žandov už využít nedokázal. Naopak se ještě v 81. minutě prosadil krásnou střelou asi z pětadvaceti metrů podruhé v zápase Miroslav Bouška, který stanovil konečný stav zápasu mezi Chyší a Dolním Žandovem 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek (Sokol Chyše): První věc je, že jsme nastoupili ve strašně kombinované sestavě, kde jsme měli čtyři hráče z béčka. Byli jsme v jedenácti lidech a na střídání jsme měli hráče, který byl zraněný. Soupeř byl, byť má mladý a do budoucna ambiciózní tým, z kraje zápasu rovnocenným soupeřem, ale to jim dlouho nevydrželo a ukázala se zkušenost našich hráčů. Mladí kluci to takticky nezvládli a to byl hlavní rozdíl mezi námi a soupeřem. Přehráli jsme je zjednodušeně zkušeností nad mládím. Jejich kluky bych pochválil za snahu, za chuť. Výborný výkon podal Bouška, který dal gól z trestného kopu a po střele z pětadvaceti metrů. Na něj je radost se dívat.

TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava(Sokol Dolní Žandov): My jsme v prvním poločase měli dvě vyložené šance, které jsme bohužel neproměnily. Oni nám dali z trestného kopu na 1:0. Máme nezkušené mužstvo a neproměňujeme brankové příležitosti, které si vytvoříme. Kluky musím pochválit za bojovnost, že jsme utkání nevypustili. Měli jsme i šance vrátit se do utkání, ale bohužel... Výsledek je pro nás celkově krutý a neodpovídá průběhu hry. Mám čtyři zraněné kluky ze základu a hlavně v obranné fázi děláme spoustu chyb.



Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - V. Dvořák [-] - E. Laurich [-] , M. Pašek [-] , M. Bouška [-] , J. Lábr [-] , J. Lavička [-] , J. Hanzlíček [-] - L. Vojta [-] - R. Korec [-] , M. Dorňák [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - D. Benda [-] (86. J. Kepka [-] ) , Š. Kundrát [-] , Š. Šnyrch [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , L. Trešl [-] , T. Hemmerka [-] (79. M. Setnička [-] ) , V. Profant [-] , M. Kič [-] (46. M. Vokhmintsev [-] ) , P. Šimáček [-]

ŽK: 73. M. Bouška , 85. E. Laurich - 78. T. Hemmerka , 88. V. Profant . ČK: 63. M. Pašek .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Štěrba Václav - PACHTOVÁ Michaela, TŮMOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.