1:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín přehrál v derby nováčka z Meklína


Branky


73. J. Vodrážka - 1. J. Eret , 54. J. Klas , 64. J. Klas , 67. L. Ondráček , 84. T. Koch
0

Merklín hostil v rámci 6. kola I. A třídy dlouho očekávaný zápas s Olympií Hroznětín. Po vyrovnaném prvním poločase nakonec vyhrála zkušenost hostujících borců, kteří tak ovládli derby suverénně 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned první minuta derby přinesla také první branku. O tu se postaral Jan Eret a otevřel tak brankový účet utkání, který zůstal v prvním poločase nezměněný. Obě mužstva si sice vytvořila několik příležitostí, které mohli skončit gólem, ale dvě stovky fanoušků, kteří dorazili do Merklína se v úvodním dějství hry žádného gólu nedočkali.

 

Co ale nepřinesl poločas první, to už přinesl poločas číslo dvě. V 54. minutě se totiž opřel do míče Jiří Klas a zvýšil náskok Hroznětína na dvoubrankový. Od té doby jakoby na hřišti bylo pouze jedno mužstvo a to právě hostující. Hroznětínští svůj tlak dokázali proměnit ve třetí branku v 64. minutě a opět u toho byl Jiří Klas. Za další tři minuty se trefil Lukáš Ondráček a s Merklínem vypadalo všelijak, jen ne dobře. Nic na tom v podstatě nezměnila ani branka Jiřího Vodrážky, protože na ni dokázal odpovědět hostující Tomáš Koch, který tak stanovil konečné skóre mezi Merklínem a Hroznětínem na 1:5. 



Sestavy


EP Merklín
M. Dobeš [-] - J. Tregler [-] (64. M. Petrik [-] ) , M. Barth [-] , M. Denčev [-] (77. M. Wöllner [-] ) , M. Švajka [-] , F. Hladík [-] , A. Neč [-] , J. Vedlich [-] , J. Kučera [-] , J. Vodrážka [-] , P. Veselý [-]

TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - L. Ondráček [-] (87. E. Hůrka [-] ) , J. Eret [-] (57. T. Koch [-] ) , L. Hořt [-] (75. F. Paluska [-] ) , M. Schneider [-] , J. Klas [-] , D. Zburník [-] , J. Provazník [-] , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-] , M. Benda [-]

ŽK: 75. M. Denčev , 88. F. Hladík - 74. J. Provazník .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pešek Pavel - GRŮZA David, TŮMOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.