Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:30

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Františkovy Lázně remizovali s Loktem. Výhru vybojovali až v penaltách


Branky


9. R. Faber (vl.) , 29. M. Podlipský , 42. J. Tržil , 65. M. Podlipský - 6. L. Pražák , 18. L. Pražák , 82. R. Faber , 84. J. Ungr
0

Do Františkových Lázní přijel tým FK Loket, kterému se v dosavadním průběhu sezony moc nedaří. Z úvodních šesti zápasu totiž vybojovali jediný bod, a tak odjížděly na hřiště s jasným cílem zvýšit svůj bodový zisk. To se jim nakonec podařilo, když remizovali 4:4. Františkovy Lázně získaly prémiový bod za výhru v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loket začal utkání výborně a už v 6. minutě se mohli hostující hráči radovat, protože mezi tyče zamířil přesně Lukáš Pražák. Za další tři minuty však bylo srovnáno. Branku sice vstřelil hostující Robert Faber, ale do špatné sítě, a tak bylo srovnáno 1:1. Brankové hody však pokračovaly. V 18. minutě se prosadil podruhé v zápase Lukáš Pražák a opě strhl vedení na stranu Lokte. Po druhé vstřelené brance Loket ještě více ožil a mohl utkání rozhodnout díky dvěma brejkovým situacím, které však nevyřešili hráči hostujícího celku zrovna nejlépe a stav zůstal nezměněný. Tedy do 29. minuty. V tu dobu se totiž prosadil Miroslav Podlipský a bylo srovnáno. Tři minuty před koncem prvního dějství se ještě k tomu trefil Jan Tržil a do šaten tak šly spokojenější Františkovy Lázně, které vedly 3:2.

 

Ve druhém poločase, přesněji v 58. minutě byl za druhou žlutou kartu vyloučen Matěj Heller a Františkovy Lázně tak hrály o deseti lidech. Ani to jim však nezabránilo ve skórování. Svoji druhou branku totiž v 65. minutě vstřelil Miroslav Podlipský a bylo to už 4:2. Vše nasvědčovalo tomu, že Loket zůstane opět bez bodového přídělu, jenže proti tomu se rázně postavila dvojice Robert Faber a Jaromír Ungr, která skórovala v 82. respektive v 84. minutě a bylo to 4:4. Tento stav zůstal až do samotného konce zápasu a nic na tom nezměnilo ani vyloučení domácího Miloslava Faláře v 87. minutě. V penaltovém rozstřelu pak byli šťastnější domácí fotbalisté, kteří tak získali prémiový bod. 



Ohlasy k zápasu


FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: V utkání jsme byli jednoznačně lepší, ale po velkých chybách to dopadlo jak to dopadlo. Deset minut před koncem jsme ještě vedli 4:2, ale bylo to nakonec 4:4. Rozhodla naše nedisciplinovanost, protože jsme měli dva vyloučené hráče.

FK Loket
Marián Kolesnáč: Věnovali jsme soupeři body vlastní nedisciplinovaností, vedli jsme 1:0, 2:1, měli jsme dva nájezdy na brankáře, ale neproměnili jsme je. Domácí otočili na 4:2, na konci byli oslabení a během pěti minut jsme dali dva góly. Na penalty jsme prohráli, ale vlastní nedisciplinovaností jsme přišli o tři body, protože takové akce, které jsme měli by se měli proměňovat.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - L. Homola [-] , F. Novák [-] , R. Vošmik [-] , M. Heller [-] , M. Podlipský [-] , M. Čvančara [-] , D. Ščislák [-] , J. Karafiát [-] , M. Falář [-] , J. Tržil [-] (78. L. Bill [-] )

FK Loket
R. Lonský [-] - J. Polák [-] (75. J. Travenec [-] ) , R. Faber [-] , M. Fronk [-] , M. Faber [-] , Z. Truhlář [-] - J. Ungr [-] , M. Kolesnáč [-] (88. M. Kolesnáč st. [-] ) , Š. Mosler [-] , J. Onyedikachi [-] - L. Pražák [-]

ŽK: 22. M. Heller , 26. D. Ščislák , 77. M. Falář - 64. Š. Mosler , 68. M. Kolesnáč , 89. M. Fronk . ČK: 58. M. Heller , 87. M. Falář .
Místo: UMT. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sieber Josef - GRŮZA David, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.