7:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rotava má místo hřiště střelnici. Do sítě Trstěnic se trefila sedmkrát


Branky


17. M. Havel , 20. J. Hanzlík , 32. R. Prokop , 51. R. Prokop (p.) , 58. M. Jandora , 59. M. Havel , 90. M. Vázler
0

Rotava, tedy vedoucí celek I. A třídy, přivítal na svém hřišti hráče Rozvoje Trstěnice, kteří měli o pouhé dva body méně než právě vedoucí celek tabulky. Po zápase 7. kola však ztrácejí na Rotavu již pět bodů. Domácí totiž suverénně ovládli utkání v poměru 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání přinesl vyrovnaný a tuhý boj o každý souboj a balón. Obě mužstva si sice vytvořila několik příležitostí, ale žádná nebyla tak vážná, aby mohla skončit gólem. Po úvodních deseti minutách však otěže utkání vzali do svých rukou hráčí domácího celku. Jejich mírná převaha navíc skončila úvodní brankou utkání. O tu se postaral v 17. minutě Milan Havel. Od té doby jako by z hráčů Rotavy padla mírná nervozita a v následujících minutách šli jednoznačně za svým cílem. Ve 20. minutě se totiž trefil Jan Hanzlík a bylo to už 2:0. V minutě 32. se navíc prosadil Roman Prokop a Rotava si vytvořila tříbrankový náskok, který vydržel do konce prvního poločasu. 

 

Na začátku utkání se Trstěnice snažila o korigování výsledku, ale vzhledem k tomu, že proti vstřelení branky byla nejen obrana Rozvoje, ale také brankář Boreš, stav zápasu se neměnil. Změna skŕe přišla v 51. minutě a opět se o ni postarali domácí. Svoji druhou branku vstřelil Roman Prokop, který zvyšoval na 4:0 a započal hrůznou osmi minutovou pasáž hostujících hráčů. Ti totiž lovili míč v tomto časovém rozpětí ze své sítě ještě dvakrát po střelách Miroslava Jandory a druhé trefě Milana Havla. Druhý jmenovaný zvyšoval už na 6:0. Trstěnice vstřelit branku nedokázali a když se navíc v poslední minutě trefil Martin Vázler, skončil zápas mezi Rotavou a Trstěnicí 7:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: Očekávali jsme těžké utkání, což se prvních deset minut potvrdilo a hra byla vyrovnaná. Po první gólu jsme šli za vítězstvím a tlačili jsme se do brány, byli jsme důraznější a tvrdší v soubojích a úspěšnější. Dali jsme sedm gólů a soupeře jsme do žádných velkých šancí nepustil. Základ úspěchu byl, že jsme uhlídali Václava Bezdičku, kterého jsme nepustili ani do standartních situací, které umí proměňovat.




Sestavy


TJ Rotas Rotava
R. Boreš [-] - P. Jandora [-] , L. Vázler [-] , J. Beneš [-] (46. P. Böhm [-] ) , M. Vázler [-] - A. Kučera [-] (69. L. Szolar [-] ) , M. Jandora [-] , J. Hanzlík [-] (75. J. Hessoun [-] ) , R. Hessoun [-] (46. V. Vinš [-] ) - R. Prokop [-] , M. Havel [-] -

TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - D. Vorel [-] , P. Nečas [-] , J. Kysela [-] , S. Staněk [-] - R. Kojma [-] , F. Kovárník [-] , V. Bezdička [-] , D. Klečka [-] (46. M. Pešek [-] ) - L. Horní [-] (70. J. Horní [-] ) , L. Radil [-] -

ŽK: 7. R. Hessoun , 43. M. Havel , 56. M. Jandora , 77. P. Böhm - 36. F. Kovárník , 43. P. Slivoně , 68. L. Horní , 80. L. Radil .
Místo: UMT. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Aubrecht Jan - HODAČ Petr, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.