Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:30

7.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Role díky prvnímu poločasu porazila Františkovy Lázně


Branky


0

Tým Staré Role přivítal v rámci 7. kola na svém hřišti Františkovy Lázně. Na půdě v Karlových Varech se tedy sešly dva bývalé kluby krajského přeboru. V pohledném utkání nakonec zvítězili Starorolští 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání byli aktivnější domácí hráči, kteří svoji převahu dokázali v 18. minutě přetavit v úvodní branku. O tu se postaral Roman Voborský, když dostal přihrávku na malé vápno z pravé strany a nekompromisně poslal míč za záda Hellera. Za dalších pět minut se měnilo skóre podruhé a opět byl autorem branky Roman Voborský. I v tomto případě se Voborský výborně uvolnil před brankou soupeře a zvyšoval na 2:0. Hostující hráči v prvním poločase nepředváděli příliš dobrou hru a to vedlo ke vstřelení třetí branky domácích. Svůj hattrick zkompletoval Roman Voborský a bylo to už 3:0. Za takového stavu se také obě mužstva odebrala do šaten. 

 

Do druhého týmu nastoupil pro Karlovarským úplně jiný tým, alespoň co se výkonu na hřišti týká. Františkovy Lázně byly aktivní a předváděly pohledné kombinace. Pouze jedna ale skončila gólem. Lukáš Homola se dostal do situace jeden na jednoho, zkušeně obstřelil Povinského v brance Staré Role a snížil na 3:1. I když se Františkovy Lázně i nadále tlačily do branky soupeře, k dalšímu gólu to již nevedlo a nakonec zůstal stav utkání mezi Starou Rolí a Františkovými Lázněmi 3:1 až do samého závěru. 



Ohlasy k zápasu


TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: První poločas byl velmi dobrý a myslím si, že jsme měli poločas převahu. Ve druhém bylo dobrých ještě deset minut, ale pak jsme odešli fyzicky, dali gól a soupeř byl 25 minut lepším týmem. Celkově si myslím zasloužená výhra.

FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: Rozhodla první půle, kterou jsme prohráli 3:0. Rozhodujícím faktorem byl hráč Stýblo, který nám po našich individuálních chybách dal všechny tři branky. Ve druhém poločase jsme soupeře začali přehrávat a tlačili jsme ho, ale dali jsme jen jeden gól.



Sestavy


TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - J. Stýblo [-] , L. Pfreimer [-] , A. Roubíček [-] , M. Götz [-] - D. Hušek [-] , J. Vašíček [-] , J. Nerad [-] , T. Pazdera [-] - R. Voborský [-] (89. J. Slabý [-] ) , J. Kubíček [-] (86. P. Vanke [-] ) -

FC Františkovy Lázně
M. Heller [-] - F. Novák [-] , L. Homola [-] , J. Čvančara [-] , M. Heller [-] , M. Podlipský [-] (8. M. Iterský [-] ) , M. Pobjecký [-] (85. R. Maxa [-] ) , D. Ščislák [-] , J. Karafiát [-] , M. Falář [-] (46. M. Čvančara [-] ) , J. Tržil [-]

ŽK: 28. R. Voborský , 77. M. Götz - 31. D. Ščislák .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěrba Martin - NEHASIL Lukáš, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.