3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše porazila na domácí půdě Merklín


Branky


0

Sokol Chyše přivítala na svém hřišti v rámci 7. kola I. A třídy tým Merklína. Obě mužstva měla před vzájemným střetnutím na svém kontě shodně devět bodů a bylo tedy jisté, že jeden z týmů se od toho druhého odtrhne. Nakonec se to povedlo Chyši, která zvítězila 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva vstoupila do utkání aktivně a vytvořila si několik příležitostí, které mohly skončit úvodním gólem. Chyši ale držel výborně chytající Melička, který zneškodnil dvě stoprocentní tutovky hostujících hráčů. Na druhé straně se i Chyši dostala do situací, které mohli skončit gólem, to kdyby však domácí hráči na branku Dobeše místo přihrávky volili střelu. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Začátek druhého poločasu byl podobný tomu prvnímu. Brankový pytel se roztrhnul až v 70. minutě, kdy hostující obránce při snaze vykopnout míč do bezpečí trefil Jaroslava Lábra, od kterého se míč odrazil za záda Dobeše v brance Merklína a bylo to 1:0. Merlín sice dokázal odpovědět za dalších sedm minut díky trefě Pavla Veselého, jenže se z vyrovnání neradoval příliš dlouho. Za další minutu vrátil vedení na stranu Chyše svojí životní trefou Jiří Hanzlíček. Ten prokličkoval přes celé hřiště a z přibližně dvaceti metrů poslal balón přímo do šibenice. Hostující celek už na branku Hanzlíčka zareagovat nedokázal a navíc v nastaveném čase ještě inkasoval z kopačky Jaroslava Lábra. Ten tak stanovil konečné skóre mezi Chyší a Merklínem na 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: Byl to velice těžký soupeř, který mě překvapil. Hrál s velikým nasazení, nepříjemný fotbal a tomu odpovídal výsledek, kdy to po poločase bylo 0:0. Oba týmy měly šance, minimálně dvakrát nás podržel brankář a my jsme v situacích, kdy jsme měli střílet, nevystřelili. Druhý poločas bylo vidět, že jim dochází síly a prosazovali jsme se více. Pomohlo nám, že vykopávali v tísni a trefili našeho hráče, od kterého se to odrazilo do brány. Za pět minut jsme ale nechali projít jejich hráče a on na šestnáctce vystřelil a nepříjemnou střelou k tyči srovnal. Pak jsme začali stupňovat hru a přišla další branka, která dal náš asi nejlepší hráč Jirka Hanzlíček, který prošel přes celé hřiště a z dvaceti metrů vystřelil a trefil pravý růžek šibenice. Byl to nádherný gól a nádherná akce od něj. V závěru utekl po pravé straně Dorňák, dal to před branku a Jarda Lábr to uklidnil na 3:1. Musím pochválit všechny hráče, Hanzlíček předvedl výborný výkon a také náš brankář nás podržel. Na lavičku přišli dva dorostenci, kteří nastoupili sice jen na chvíli, ale hráli výborně.

EP Merklín
Milan Vlčko: Bylo to vyrovnané utkání a myslím si, že domácí měli více štěstí. První branku jsme si vlastně vstřelili vlastní, za pár minut jsme srovnali, ale minutu na to jsme dostali životní střelou jejich obránce, který to trefil přímo do šibenice. Pak jsme to otevřeli a v 90. minutě nás potrestali na 3:1. Bylo to vyrovnané a mohl vyhrát kdokoliv. Domácí měli více štěstí. Horším týmem jsme určitě nebyli.



Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - O. Kubinec [-] , V. Dvořák [-] - E. Laurich [-] (74. V. Krejčí [-] ) , P. Tichý [-] , J. Hanzlíček [-] , M. Bouška [-] , J. Lábr [-] , J. Lavička [-] - L. Vojta [-] (85. T. Váňa [-] ) - M. Dorňák [-] (91. M. Mertl [-] )

EP Merklín
M. Dobeš [-] - P. Hladík [-] , M. Barth [-] , M. Denčev [-] , P. Veselý [-] , M. Švajka [-] , M. Wöllner [-] (75. M. Petrik [-] ) , J. Vedlich [-] , J. Kučera [-] , J. Vodrážka [-] , F. Hladík [-]

ŽK: 41. P. Tichý , 52. E. Laurich , 59. V. Dvořák , 87. V. Krejčí - 43. J. Vedlich , 47. M. Wöllner .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Peschel Filip - ŠTĚRBA Martin, HENYCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.