M. Tišl 6. (p.)
M. Lelek 16.
V. Träger 53.
3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záloha Březová přetlačila Dolní Žandov a bere tři body


Branky


6. M. Tišl (p.) , 16. M. Lelek , 53. V. Träger - 23. Š. Kundrát , 59. Š. Kundrát
0

"Béčko" Březové přivítalo v rámci 7. kola I. A třídy tým Dolního Žandova, tedy mužstvo, které se v tabulce nacházelo na předposlední příčce. A po vítězství domácích se tam bude nacházet i nadále. Březová totiž ve vyrovnaném utkání přetlačila svého soka v poměru 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pro domácí výborně. Už v 6. minutě proměnil po faulu v pokutovém území penaltu Marek Tišl. Vlažný začátek hostujícího celku přispěl i k druhé vstřelené brance Březové. V 16. minutě se totiž prosadil Miroslav Lelek a bylo to už 2:0. Od té chvíle se Dolní Žandov ale začal herně zvedat a vytvářel si jednu brejkovou situaci za druhou. Z mnoha šancí ale dokázal využít tu svoji jen Štefan Kundrát ve 23. minutě. Do poločasu mohlo být klidně vyrovnáno, ale vzhledem k tomu, že výborný výkon předváděl brankář Zeman, zůstal stav zápasu po čtyřicetipěti minutách 2:1.

 

Začátek druhého poločasu nepřinesl líbivý fotbal, ale diváci se i tak branek dočkali. Nejdříve se prosadil v 53. minutě domácí Vladimír Träger, který zvyšoval náskok domácích na dvoubrankový. Dvoubrankové vedení ale domácím hráčům nevydrželo dlouho. V 59. minutě se totiž prosadil podruhé v zápase Štefan Kundrát, který využil zaváhání obránce Březové a bylo to 3:2. Tento stav nakonec vydržel až do posledního hvizdu rozhodčího. I přesto, že měl Dolní Žandov ještě několik příležitosté ke skórování, ani jedna gólem neskončila a tři body získali domácí. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Václav Zeman: Do zápasu jsme vstoupili dobře a celkem snadno jsme se dostali do vedení 2:0, jenže pak jsme začali dělat chyby ve středu pole a v obraně a hosté se Žandova se dostali do pěti vyložených šancí. Jen díky našemu brankáři jsme vyhráli první poločas 2:1. Druhý poločas byl z obou stran o bojovnosti a o vůli a fotbalu tam moc nebylo. Vzhledem k tomu, že půlka našich hráčů hrála ještě nedávno hrála okresní přebor za naše „céčko“, tak to zvládli svoji bojovností a obětavostí. Hosté ze Žandova mě překvapili, na to že jsou předposlední, když hráli bojovný fotbal.

TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: Zase jsme neproměnili asi šest tutovek. To je stále dokola. Bohužel soupeř dal po našich dvou chybách dvě branky. Dali dvě penalty. Kdybychom proměnili šance, tak jsme alespoň bod přivezli. Utkání bylo vyrovnané, možná jsme měli více šancí a remíza by byla spravedlivější.



Sestavy


FK Olympie Březová B
Z. Zeman [-] - M. Tišl [-] , M. Lelek [-] , S. Hradský [-] (78. L. Fröhlich [-] ) , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , J. Zadražil [-] (46. M. Peterka [-] ) , P. Pivarči [-] (58. J. Kurčenko [-] ) , L. Veselý [-] , M. Kaciašvili [-] , J. Machálek [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
J. Kepka [-] - D. Benda [-] , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , M. Vokhmintsev [-] (69. M. Kič [-] ) , R. Soukup [-] , M. Daněk [-] , T. Rada [-] (62. M. Setnička [-] ) , T. Hemmerka [-] , P. Šimáček [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Vasilko Jan - SIEBER Josef, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.