2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:00

8.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Žandov si na domácí půdě poradil s Bochovem


Branky


0

Hráči Dolního Žandova přivítali v rámci 8. kola I. A třídy tým Bochova a už před začátkem zápasu bylo zřejmé, že je nečeká jednoduchý boj, protože v dosavadním průběhu získaly pouhé čtyři body. Po výhře 2:0 nad Bochovem se však jejich situace zlepšila a na svém kontě jich mají už sedm.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Žandov vstoupil do utkání velmi aktivně a už po několika minutách si vytvořil šance, které mohli skončit úvodním gólem. Domácí hráči soupeře aktivně napadali na jejich polovině a Bochovským tak znemožňovali postupovat do útočné fáze hry. Navíc, když se po kombinační akci prosadil v 25. minutě Tomáš Kuvík, šel Dolní Žandov do jednobrankového vedení. Za dalších pět minut už to bylo 2:0. Domácí vypíchli bochovským protivníkům balón na jejich polovině a po dorážce z malého vápna se zásluhou Tomáše Kuvíka dostali do dvoubrankového trháku. Jejich tlak ale potom zbrzdilo vyloučení Šochrucha Šnyrcha, který dostal červenou kartu za úder hlavou do obličeje soupeře, k čemuž se také po zápase vyjádřil trenér domácích Jiří Opava. Protože se žádný z týmů už do konce poločasu prosadit nedokázal, šlo se do šaten za stavu 2:0. 

Ve druhém poločase hráči Bochova pozvedli svoji herní úroveň a mnohdy nebezpečně zahrozili proti oslabenému Žandovu, jenže žádnou branku z toho vytěžit nedokázali. Žandov hrál velmi obětavě a Bochov to ani proti deseti lidem neměl jednoduché. Větší šance se hostujícímu týmu naskytla od 75. minuty. To totiž viděl červenou kartu Tomáš Hemerka za kopnutí protihráče a domácí dohrávali v devíti. Bochov se sice dostal do několika brankových příležitostí, ale na jejich konci byl bezchybný Tomáš Rada, který nakonec udržel čisté konto. V poslední minutě se sice ještě jednou červenalo a to na bochovské straně, když druhou žlutou viděl Jindřich Podskoč, ale skóre se už neměnilo. Dolní Žandov tedy zvítězil 2:0 a připsal si na své konto tři cenné body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: Šli jsme do utkání s tím, že začneme od začátku aktivně, což se nám docela povedlo a soupeře jsme na jejich polovině napadali. Soupeř pak dělal chyby a hráli jsme dobře. Narušilo nám to vyloučení, kdy se dva hráči šťuchli, soupeř řekl našemu hráči, že je svině černá a pak se šťuchli hlavami. I v těch deseti jsme hráli dobře. Do druhé půle jsme šli s tím, že to nějak musíme dohrát a klobouk dolů před klukama. Jenže pak bochovský hráč strčil do našeho hráče, ale červenou jsme dostali my. Hráli jsme v devíti, a i tak jsme si vytvořili šance. Klobouk dolů. Kluci zahráli výborně. Škoda těch vyloučení, protože kluci dostanou tresty. Rozhodčí komentovat raději nebudu.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - D. Benda [-] (85. L. Trešl [-] ) , Š. Kundrát [-] (69. M. Vokhmintsev [-] ) , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , Š. Šnyrch [-] , V. Profant [-] (90. M. Kič [-] ) , M. Daněk [-] , R. Soukup [-] , T. Hemmerka [-] , P. Šimáček [-]

FK SMB Bochov
F. Krejčí [-] - R. Záluský [-] , J. Podskoč [-] , J. Škoda [-] , M. Heimerle [-] - A. Rendla [-] (80. M. Vonšovský [-] ) , R. Kajzar [-] (89. M. Vodička [-] ) , K. Pacinda [-] - M. Šípek [-] , J. Dočkal [-] (56. D. Hazucha [-] ) , F. Machala [-]

ŽK: 11. D. Benda , 58. Š. Kundrát , 77. P. Šimáček - 11. M. Heimerle , 40. A. Rendla , 75. D. Hazucha , 77. K. Pacinda , 88. J. Podskoč . ČK: 33. Š. Šnyrch , 75. T. Hemmerka - 90. J. Podskoč .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - ŠTĚŘÍK Filip, ŠMAT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.