M. Barth 76.
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín prohrál na domácí půdě s Březovou


Branky


0

Hráči Merklína přivítali v rámci 8. kola I. A třídy zálohu Olympie Březové s cílem přerušit třízápasovou šňůru proher. Po ne zcela ideálním výkonu se jim to však nepodařilo a prohráli s Březovou 1:4. Ta se díky tříbodovému zisku vyhoupla na čtvrtou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi Merklínem a Březovou začalo pěkně zostra a obě mužsta si vytvořila několik příležitostí, které mohli skončit úvodním gólem. Hra se přelévala ze strany na stranu. Prvním, kdo se radoval ze vstřelené branky byl hostující Marek Tišl. To běžela 24. minuta, když Träger dostal přihrávku mezi obránce a jeho střela se odrazila od brankáře přímo na kopačku Tišla. Merklín hrozil dlouhými nakopávanými balóny, jenže své příležitosti, které si dokázal vytvořit, nevyužíval. Tři minuty před koncem prvního dějství se navíc dostala Březová do dvoubrankového trháku, když Marek Tišl krásnou střelou z trestného kopu vymetl pavučiny v brance Dobeše. 

 

Do druhého poločasu nastoupil Merklín s odhodláním vyrovnat nepříznivý stav utkání a prvních patnáct minut druhého dějství byl jednoznačně aktivnějším celkem. Svých několik příležitostí ale využít nedokázal. Tlak domácího celku pak přerušila v 60. minutě třetí branka hostujícího celku. Tišl z levé strany poslal balón po zemi před bránu, kde byl připravený nabíhající Jiří Hořejší, který poslal míč pod víko merklínské branky a zvyšoval už na 0:3. Merklín se i nadále snažil něco s výsledkem udělat, což se mu částečně povedlo v 76. minutě. Do brejku se totiž dostala dvojice Wöllner - Barth. Před brankou dostal Michal Barth přihrávku právě od Wöllnera a bez větších problémů poslal míč do odkryté svatyně Březové. To bylo ale ze strany Merklína vše. Posledním, kdo se totiž prosadil byl Miroslav Peterka, tedy hráč hostující Olympie. Ten změnil směr střely svého spoluhráče a rozvlnil síť merklínské branky počtvrté. Merklín tak podlehl na domácí půdě Březové 1:4.



Ohlasy k zápasu


EP Merklín
Milan Vlčko: Po našem rohovém kopu jsme z brejku dostali první gól. Těsně před poločasem jsme dostali krásnou ránu do šibenice z přímého kopu. Poločas byl tedy 0:2 i přesto, že jsme nebyli horší a bylo to vyrovnané utkání. Do druhé půle jsme si řekli, že uděláme všechno, abychom to otočili a konečně vyhráli, ale nepovedlo se, dostali jsme na 0:3, dokázali jsme snížit, ale zase jsme dostali další branku. Byl to špatný výkon od celého mužstva. Měli jsme smůlu a nezasloužili jsme si za výkon ani bod.

FK Olympie Březová B
Václav Zeman: Zápas začal docela v ostrém tempu z obou stran a útoky se střídali na obou stranách. Merklín nás strašil dlouhými nakopávanými balóny, ale Marek Tišl pak dal dvě branky a dostali jsme se do dvoubrankového vedení, takže poločas jsme vyhráli zaslouženě. Ve druhém poločase náš domácí prvních patnáct minut přitlačili k naší bráně a bylo to hodně o soubojích. Přežili jsme to nakonec bez úhony. Po patnácti minutách druhé půle jsme dali naštěstí na 3:0 a do té doby jsme to v klidu dorazili až do konce. Musím klukům poděkovat za bojovný výkon a vítězství jsme si zasloužili.



Sestavy


EP Merklín
M. Dobeš [-] - M. Petrik [-] (46. M. Denčev [-] ) , M. Barth [-] , M. Fárek [-] (69. M. Wöllner [-] ) , M. Švajka [-] , F. Hladík [-] , A. Neč [-] , J. Vedlich [-] , J. Kučera [-] , J. Vodrážka [-] , P. Veselý [-]

FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - J. Machálek [-] , P. Neumann [-] , P. Pivarči [-] (46. M. Lelek [-] ) , R. Drozd [-] - D. Šarišský [-] , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , M. Slabyhoudek [-] (79. L. Fröhlich [-] ) - M. Čižnár [-] , M. Tišl [-] (75. M. Peterka [-] ) -

ŽK: 59. P. Veselý , 93. J. Vedlich - 93. D. Šarišský .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - GODŽA Ladislav, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.