3:2p.
(2:2)
32. M. Dorňák
37. M. Bouška (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše sebrala Aši bod


Branky


24. M. Bořil , 36. M. Turták - 32. M. Dorňák , 37. M. Bouška (p.)
0

Jiskra Aš přivítala v rámci 8. kola I. A třídy na svém hřišti tým Sokolu Chyše. Chyše odehrála proti domácím výborné utkání a nakonec jim dokázala vzít jeden bod, když remizovala 2:2 a v následném penaltovém rozstřelu prohrála. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva začala utkání aktivně a vytvořila si několik příležitostí ke skórování. Prvním, kdo se radoval ze vstřelené branky byli domácí. Hostující Dorňák měl sice míč na svých kopačkách a pelášil s ním do útoku, jenže o míč trestuhodně přišel a rázem z toho byl protiútok domácí Jiskry, na jehož konci byla střela Martina Bořila a první branka utkání. Domácí se ale z vedení neradovali ani deset minut a bylo srovnáno. Miroslav Dorňák totiž napravil své předchozí zaváhání a nekompromisní střelou rozvlnil síť za zády Brože. V prvním poločase viděli diváci, kterých přišlo na Střelnici osmdesát, ještě další dvě branky. Když byl na míči v 36. minutě hostující Bouška, byl faulován a Chyše měla ponechánu výhodu. Toho si však Bouška nevšiml a na rozhodčího se začal rozčilovat. Dostal za to žlutou kartu a navíc domácí kopali přímý kop. Na centr z něj zareagoval nejlépe Michal Turták a poslal Jiskru opět do vedení. Za další minutu však bylo skóre opět vyrovnané. Chyše se prodrala přes domácí obranu až do pokutového území, kde byl faulován Lavička a nařízenou penaltu proměnil Miroslav Bouška. Do šaten se tak šlo za remízového stavu 2:2.

 

Na začátku druhého poločasu byla aktivnější Chyše, která si vytvořila několik doslova tutových šancí, na jejichž konci byl však pozorný Brož v brance Jiskry. Chyše toužila po překvapení kola, ale tíženou branku se jí vstřelit nepodařilo. Naopak mohla ve druhé polovině druhého dějství ještě inkasovat, jenže šance Jiskry nebyly dotažené do zdárného konce. Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu, ve kterém byla úspěšnější domácí Aš, která získala prémiový bod a stále se drží na druhé příčce v tabulce I. A třídy. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: Odjížděli jsme v jedenácti lidech. První gól jsme dostali po chybě našeho útočníka, který vyvážel balon a ztratil ho, soupeř udělal rychlý protiútok a vzadu jsme je neměli dobře pokryté. Na to jsme vyrovnali Dorňákem, který se uvolnil a napravil svojí předešlou chybu. Pak jsme udělali chybu zase my, kdy byl kousek od našeho vápna faulován Míra Bouška, rozhodčí nám dal výhodu, ale Bouška se začal rozčilovat, protože dostal loktem do zad. Rozhodčí tedy nechal rozehrávat přímý kop Aše. Oni to nacentrovali do vápna, kde u nich zareagovali tři hráči a u nás jen jeden a dali na 2:1. Pak jsme dokázali vyrovnat z penalty, kdy jsme sehráli akci na jeden dotek do vápna a Lavičku nám faulovali. Co se týče druhého poločasu, tak jsme měli pětadvacet minut navrch, ale nebyli jsme schopni dát gól a na penalty to je loterie. Tam jsme zklamali, když jsme nedali první a poslední. Když budu hodně spravedlivý, tak remíza byla spravedlivá, na druhou stranu na to, že Aš je druhá, tak jsem čekal více a možná bychom si za ten náš výkon zasloužili i vyhrát, ale nedali jsme bohužel branky. Výborně hrál na stoperu Petr Tichý.



Sestavy


TJ Jiskra Aš
D. Brož [-] - T. Glazer [-] , P. Maher [-] , M. Pilař [-] - A. Houdek [-] , V. Svoboda [-] (78. J. Čermák [-] ) , M. Bořil [-] (34. T. Vojík [-] ) - D. Kubinec [-] - J. Jarausch [-] (78. P. Smáha [-] ) , M. Střeček [-] , M. Turták [-]

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - V. Dvořák [-] , J. Kadlec [-] , M. Dorňák [-] , J. Hanzlíček [-] - J. Lavička [-] , J. Lábr [-] , P. Tichý [-] , L. Vojta [-] , M. Bouška [-] - E. Laurich [-]

ŽK: 45. M. Turták , 55. T. Vojík , 58. M. Pilař , 64. P. Maher , 71. A. Houdek - 35. M. Bouška , 40. J. Lábr , 85. J. Hanzlíček .
Místo: Střelnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Godža Ladislav - BALHAR Ivan, TOPINKA Ondrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.