Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:30

8.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka jak na divokém západě. Frantovky remizovali s Hroznětínem 4:4


Branky


0

Hráči Františkových Lázní přivítali na svém hřišti v rámci 8. kola I. A třídy tým Hroznětína. A málokdo před zápasem asi čekal, že se souboj těchto dvou mužstev změní v přestřelku jak na divokém západě, která nakonec skončila 4:4. Prémiový bod si pak v penaltovém rozstřelu vystřelili domácí Františkovy Lázně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali lépe domácí Františkovy Lázně, které se draly do útoku a byli aktivnějším mužstvem, než hostující Hroznětín. Po necelých dvaceti minutách hry se navíc dostali do vedení, když se po individuální akci prosadil Václav Šiman. Domácí se ale z vedení neradovali dlouho. Za další tři minuty totiž srovnal Daniel Ondráček. Brankostroj se ale rozběhl na plné otáčky a domácí fanoušci se mohli za další dvě minuty opět radovat z branky svého mužstva. A opět se o jejich radost postaral Václav Šiman. Františkovy Lázně byli v prvním poločase lepším týmem, ale Hroznětín zase dokázal využít sto procent svých šancí. Ve 35. minutě prostřelil Jiří Klas vše co mu stálo v cestě a srovnal na 2:2. Do šaten šli ale přeci jen s lepší náladou hráči domácího týmu. Čistý hattrick totiž v poslední minutě prvního poločasu zkompletoval Václav Šiman, který se do sestavy Františkových Lázní vrátil po delší pauze ovlivněné zraněním. 

 

Ve druhém poločase se hra Hroznětína zlepšila a pro Františkovy Lázně byl ještě nebezpečnějším soupeřem. Navíc, když se v 64. minutě trefil Jakub Provazník, bylo skóre utkání opět srovnáno. Důležitý moment pak přišel v 73. minutě, kdy po druhé žluté kartě viděl červenou kartu Martin Čvančara a Františkovy Lázně musely dohrávat v deseti. Hned v další minutě dokázal zaváhání soupeře potrestat hostující Jiří Klas a poprvé poslal Hroznětín do vedení. Domácí hráči se ale ani v deseti nevzdali a v 77. minutě byl stav zápas upět nerozhodný po trefě Františka Novotného. Hroznětín byl sice v posledních deseti minutách aktivnější a vytvořil si několik příležitosté ke skórování, ale tížené rozhodující branky se nedočkal. Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu, ve kterém byli šťastnější hráči z lázeňského města a získali tak prémiový bod za výhru 5:4 po penaltách. 



Ohlasy k zápasu


FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: V prvním poločase jsme byli lepší. Soupeř nám dal dva góly ze dvou šancí. My jsme je tlačili. Góly za nás dával uzdravený Šiman. Druhý poločas jsme hráli v deseti a soupeř převzal iniciativu. Podařilo se nám srovnat na 4:4 a vyhrát na penalty. Hroznětín byl kvalitní a běhavý soupeř.




Sestavy


FC Františkovy Lázně
M. Heller [-] - F. Novák [-] , V. Šiman [-] (87. P. Uzel [-] ) , M. Čvančara [-] , M. Heller [-] , J. Čvančara [-] , R. Maxa [-] , D. Ščislák [-] , J. Karafiát [-] , R. Vídeňský [-] (46. K. Škarka [-] ) , M. Falář [-]

TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - M. Kodajek [-] (46. L. Pěkný [-] ) , J. Klas [-] , M. Schneider [-] , T. Koch [-] , F. Paluska [-] , D. Zburník [-] , P. Mrňka [-] , J. Provazník [-] , D. Ondráček [-] , M. Benda [-]

ŽK: 32. M. Čvančara - 36. M. Benda , 75. P. Mrňka , 87. L. Pěkný . ČK: 73. M. Čvančara .
Místo: UMT. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Svatík Martin - ĎUGEL Pavol, HANILEC Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.