Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Role zvítězila ve Žluticích a je šestá


Branky


0

Hráči Žlutic přivítali na svém hřišti v rámci 8. kola I. A třídy tým Staré Role. I přes sympatický výkon však podlehli hráčům z Karlových Varů vysoko 1:5. Nutno podotknout, že pro Žlutice to byl celkem dost krutý výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstava začala utkání aktivně a ani jeden tým nebyl daleko od první vstřelené branky v první čtvrt hodině hry. Na úvodní gól si nakonec museli diváci ve Žluticích počkat do 29. minuty, když se z levé strany malého vápna prosadil Martin Götz a poslal Starou Roli do jednobrankového vedení. Stará Role po vstřelené brance dobře kombinovala, ale na druhé straně hrozili Žlutice brejkovými situacemi. Žádná z nich však v první půli brankou neskončila, a tak se šlo do šaten za stavu 0:1.

 

Na začátku druhého poločasu dokázali domácí hráči vyrovnat. Už po dvou třech minutách se totiž dostali do protiútoku a finální přihrávku dokázal zužitkovat Daniel Razím. Stará Role hrála pohledný fotbal, ale dlouho tomu chybělo to správné zakončení. Tomu naopak byli blízkou hráči Žlutic, kteří však v brejkových situacích naráželi na výborného Romana Říhu v brance Staré Role. Na další branku si tak diváci museli počkat až do 71. minutě. K jejich nelibě to byli hosté, kteří se dostali do vedení. Jiří Vašíček totiž nedal brankáři Hladkému žádnou šanci z přímého kopu a poslal Karlovarské do vedení. Za další tři minuty už byl náskok hostujících dvoubrankový, protože se ve skrumáži před brankou dokázal nejlépe zorientovat Václav Klauz. V 78. minutě završil černou sedmiminutovku Žlutic Tomáš Pazdera, jenž poslal hlavou míč do brány Žlutic po standartní situaci. Žlutice po inkasovaných brankách navíc dohrávali zápas v deseti, protože v 79. minutě byl po druhé žluté  vyloučen Pěnkava. Do konce zápasu se ještě jednou dokázala Stará Role prosadit, když z malého vápna do odkryté klece domácího týmu poslal balón Jiří Vašíček. Žlutice tak prohráli na domácí půdě Staré Roli 1:5. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Řekl bych, že jsme hráli s nejfotbalovějším soupeřem z celé soutěže. Nastupují za ně staří kozáci, co už něco hráli. Náš výkon nebyl špatný jak hovoří výsledek. Zejména jsme dostali svůj díl od komisaře. V sedmdesáté minutě jsme to odevzdali s tím, že tohle hrát nebudeme. Vyrovnali jsme na 1:1, měli jsme nějaké šance, rozhodčí nepískl jasnou penaltu a vzešel v nemilost, že jsme ji nekopali. Pak jsme z ofsajdu dostali gól. Po třetí brance jsme to zabalili. Soupeř byl určitě kvalitní, ale zápase se mohl vyvinout úplně jiným směrem. Museli bychom mít alespoň rovinu.

TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: V celém zápase jsme lépe kombinovali, ale Žlutice hrozily z brejků. Po vyrovnání Žlutic nám pomohli brejkové situace a po vyloučení kapitána Žlutic jsme v pohodě zápas dohráli.



Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Bok [-] (67. D. Vojík [-] ) , R. Suchánek [-] (46. J. Vorel [-] ) , M. Kopelent [-] , M. Tomeček [-] (86. J. Beran [-] ) , D. Učík [-] , D. Razím [-] , L. Slivčák [-] , M. Kašpárek [-] , L. Melnyk [-] , J. Pěnkava [-]

TJ DDM Stará Role
R. Říha [-] - V. Březina [-] , L. Pfreimer [-] , M. Götz [-] , T. Pazdera [-] (81. R. Mikeš [-] ) - J. Vašíček [-] , J. Stýblo [-] , J. Nerad [-] (46. P. Čonka [-] ) , A. Sochor [-] (63. V. Klauz [-] ) - D. Hušek [-] , J. Kubíček [-] -

ŽK: 61. M. Bok , 70. D. Učík , 77. J. Pěnkava , 77. J. Vorel - 65. P. Čonka . ČK: 79. J. Pěnkava .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - ŠMAT Robert, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.