Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loket konečně zabral. Proti Trstěnici bere dva body


0

Hráči FK Loket přivítali v rámci 9. kola I. A třídy na svém hřišti tým TJ Rozvoj Trstěnice. Po remíze 2:2 dospěl tento souboj do pokutových kopů, ve kterých byli úspěšnější domácí. Vůbec poprvé v sezoně si tak připsali na své konto dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva začala utkání aktivně, ale střílelo to v první pětačtyřiceti minutovce pouze hostujícímu celku. Nejdříve se ve 14. minutě trefil Filip Kovárník po akci Bezdičky, aby ho za další čtyři minuty následoval jeho bratr David Kovárník. Oba góly padly po hezké kombinace hostujících, kteří se tak mohli radovat z dvoubrankového náskoku. O ten ale mohli do konce prvního poločasu klidně přijít. Tři loketské tutovky však skončili pokaždé v rukavicích Kolesnáče. Do šaten tak odcházeli s lepší náladou hosté.

 

To, co se nedařilo loketským hráčům v prvním polovině utkání, to se jim začalo dařit v té druhé. Loket začal být aktivnější než Trstěnice a navíc se dokázal prosadit i gólově. Kontaktní branka padla v 59. minutě a postaral se o ni Jiří Zubko, který dorážel míč za záda Kolesnáče v závaru po rohovém kopu. Za další čtyři minuty už bylo srovnáno, když se prosadil Jerry Tochi Onyedikachi. Obě mužstva, zejména pak Loket, si vytvořila ještě příležitosti k rozhodnutí zápasu, ale ani jeden tým se své šance nechopil. Navíc hráli domácí posledních deset minut v deseti, protože červenou kartu viděl Radek Ungr. Ta největší příležitost zápasu ale přišla až v nastaveném čase, kdy rozhodčí odpískal penaltu ve prospěch Trstěnice. Střelec Václav Bezdička šanci ale pokutový kop neproměnil, a tak zápas dospěl do penaltového rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější domácí loketští hráči, kteří si tak poprvé v sezoně připsali výhru za dva body. 



Ohlasy k zápasu


FK Loket
Marian Kolesnáč: Hosté by bez pana Bezdičky nehráli nic. Veškerou hru hraje právě pan Bezdička. My jsme na ní nechtěli v prvním poločase slyšet, takže pan Bezdička zařídil dva góly. Do druhého poločasu jsme začali hrát už konečně na něj. V prvním poločase jsme měli tři vyložené šance, které jsme nedali. Ve druhém poločase jsme po heroickým výkonu srovnali na 2:2. V 80. minutě nás rozhodčí poslal do deseti, poté jsme měli obrovskou šanci, kterou jsme nedali a v 95. minutě nás chtěl rozhodčí zaříznout, tak odpískal penaltu. Nejlepší hráč hostí pan Bezdička penaltu neproměnil. Na penalty jsme pak za bojovnost získali druhý bod. Musím pochválit našeho brankáře, který vychytal čtyři tutovky.

TJ Rozvoj Trstěnice
Petr Nečas: Jeli jsme si pro tři body, což se nám po prvním poločase dařilo, protože jsme ho vyhráli 2:0. Mohlo to být ale více, jenže jsme neproměňovali šance. Druhý poločas nás Loket začal přehrávat a naší nezodpovědnou hrou jsme dostali dva hloupé góly, a proto byla pro loketské zasloužená remíza.



Sestavy


FK Loket
M. Kolesnáč [-] - M. Faber [-] - J. Onyedikachi [-] , J. Ungr [-] , M. Kolesnáč [-] , R. Faber [-] , Z. Truhlář [-] - J. Zubko [-] (71. J. Tašner [-] ) - R. Ungr [-] , H. Falář [-] , M. Čáp [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - D. Vorel [-] , P. Nečas [-] - D. Kovárník [-] , R. Kojma [-] , F. Kovárník [-] , V. Bezdička [-] , D. Klečka [-] - L. Horní [-] (89. J. Horní [-] ) - M. Pešek [-] (76. T. Pečínka [-] ) , J. Květoň [-]

ŽK: 40. J. Ungr , 59. M. Faber , 60. R. Faber - 78. T. Pečínka . ČK: 80. R. Ungr .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vasilko Jan - SIEBER Josef, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.