Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová porazila Jiskru a v tabulce je před ní


0

Záloha březovské Olympie přivítala v rámci 9. kola I. A třídy na svém hřišti tým Jiskry Aš. O šlágr kola bylo tedy postaráno, protože Aš se nacházela na druhém místě tabulky s náskokem tří bodů právě na Březovou. Ta ale utkání vyhrála vysoko 7:2 a náskok Jiskry vymazala. Navíc ji díky lepšímu skóre v tabulce přeskočila a momentálně se nachází na druhé pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro domácí celek, který se už v 9. minutě ujal vedení po střele Jiřího Hořejšího. Radost Březové však netrvala dlouho. Za další minutu se totiž prosadil hostující Dominik Kubinec a stav zápasu byl srovnaný. Začátek zápasu byl ale jako na houpačce. Další, kdo se prosadil, byl totiž opět domácí hráč jmenovitě Michal Čuchraň. Jenže radost domácích opět netrvala dlouho. Už v 15. minutě se totiž podruhé v zápase prosadil Dominik Kubinec, který srovnal na 2:2. I přesto, že se Aši podařilo vstřelit dvě branky, aktivnějším týmem byla domácí Březová. Ta měla většinu prvního poločasu pod kontrolou. Navíc se ve 44. a následně i v 45. minutě trefil Marek Tišl a rázem byla Březová ve dvoubrankovém trháku.

 

Ve druhém dějství už Olympie přehrávala Jiskru ve všech herních situacích a svoji převahu dala najevo i prostřednictvím gólů. V 57. minutě se totiž trefil podruhé v zápase Michal Čuchraň a Olympie vedla už 5:2. Za necelých deset minut přidal šestou branku domácích Petr Peterka, kterého ještě následoval Michal Čuchraň. Ten díky střele z 82. minutě dokonal hattrick a zároveň uzavřel brankový účet utkání, který se zastavil na poměru 7:2 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Václav Zeman: Hodnocení je velice pozitivní. Myslím si, že jsme od první minuty měli zápas pod kontrolou, i když nás hosté dvakrát srovnali. To byly spíše velké chyby našich obránců. Zápas jsme měli zcela v naší režii a vyhráli jsme naprosto jasně a zaslouženě. Bylo znát, že jsme tam měli čtyři hráče z áčka. Ta hra je trochu jiná, než když tam nejsou. Musím kluky pochválit za výbornou hru.

TJ Jiskra Aš
Pavel Toth: Březová vyhrála zaslouženě. Ke konci poločasu jsme dostali dva zbytečné góly po žákovských chybách a ve druhém poločase Březová zápas ovládla a zaslouženě vyhrála.



Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - M. Tišl [-] , M. Čuchraň [-] , D. Šarišský [-] (71. M. Peterka [-] ) , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , M. Fojtík [-] , P. Peterka [-] (78. L. Fröhlich [-] ) , P. Pivarči [-] (65. R. Drozd [-] ) , M. Kaciašvili [-] , D. Peterka [-]

TJ Jiskra Aš
D. Brož [-] - T. Glazer [-] , M. Pilař [-] (58. F. Koubek [-] ) - A. Houdek [-] , M. Bořil [-] (71. P. Smáha [-] ) - D. Kubinec [-] - J. Jarausch [-] , M. Turták [-] , M. Střeček [-] , J. Zemanovič [-] , J. Čermák [-]

ŽK: 17. M. Fojtík , 25. V. Träger - 40. M. Bořil , 49. T. Glazer , 52. M. Turták .
Místo: tráva. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Grůza David - VOKOUN Tomáš, KOBIELSKÝ Július.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.