Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín střílel opět ostrýma. Schytal to Vintířov


Branky


6. F. Hladík , 14. J. Kučera , 29. M. Barth , 48. M. Fárek , 50. M. Barth , 57. M. Barth , 74. M. Denčev - 39. Z. Šimek
0

Hráči Merklína přivítali v rámci 10. kola I. A třídy na svém hřišti tým Baníku Vintířov a po výhře 1:5 v minulém kole na hřišti Bochova chtěli svoji střeleckou potenci předvést i před domácím publikem. A to se jim podařilo. Vintířov totiž odjíždí z Merklína se sedmi brankovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Merklína byli od první minuty aktivnější, důraznější a dařilo se jim na co sáhli respektive do čeho kopli. Už v 6. minutě se dostali do vedení zásluhou Filipa Hladíka a za dalších osm minut byl jejich náskok už dvoubrankový, když se nemýlil Jiří Kučera. Když navíc po necelé půlhodině přišla trefa z kopačky Michala Bartha, vypadalo to s Vintířovem všelijak, jen ne dobře. Vintířov sáhl ke střídání a poté se hra vyrovnala. Ve 39. minutě navíc Zdeněk Šimek vstřelil korigující gól, a když se šlo do šaten za stavu 3:1 pro domácí, vypadalo to s Baníkem lépe.

 

Ve druhém dějství chtěl Vintířov srovnat stav pro něj nepříznivého skóre, což se ale nepovedlo. Naopak začali úřadovat domácí, kteří se po pár minutách druhého poločasu dostali do tříbrankového trháku díky střele Miroslav Fárka. Za další dvě minuty, přesněji v 50. minutě, se trefil podruhé v zápase přesně Michal Barth a bylo to už 5:1 pro domácí. Vintířov na hřišti jako by nebyl a Merklín naopak ve druhém poločase zařadil vyšší rychlostní stupeň a zejména Michal Barth měl výkonu na rozdávání. V 57. minutě totiž zužitkoval další svojí šanci a zkompletoval hattrick. Posledním, kdo v zápase skóroval byl Marek Denčev v 74. minutě, který stanovil konečné skóre mezi Merklínem a Vintířovem na 7:1.



Sestavy


EP Merklín
M. Dobeš [-] - M. Barth [-] (84. J. Vodrážka [-] ) , M. Denčev [-] (75. P. Popluhár [-] ) , P. Veselý [-] , F. Hladík [-] , A. Neč [-] , J. Vedlich [-] , J. Kučera [-] , M. Fárek [-] (63. J. Tregler [-] ) , M. Wöllner [-] , M. Švajka [-]

TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - T. Kavur [-] (34. M. Jonáš [-] ) , L. Gašpar [-] , L. Nimrichter [-] (43. J. Duplinský [-] ) , J. Kopřiva [-] , M. Kavur [-] , K. Pátek [-] (74. V. Sándor [-] ) , Z. Šimek [-] , P. Žemlička [-] , F. Vilinger [-] , M. Klemera [-]

ŽK: 66. J. Vedlich .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - GODŽA Ladislav, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.