3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra si poradila s Bochovem a je stále druhá


Branky


36. M. Turták , 44. V. Svoboda (p.) , 90. V. Svoboda - 5. K. Pacinda
0

Hráči ašské Jiskry přivítali na domácím hřišti hráče Bochova, kterým se v posledních utkáních nedaří. A obdobné to bylo v 10. kole na hřišti Aše. Jiskra totiž vstřelila tři branky oproti jedné bochovské a raduje se ze zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bochovští přitom nezačali utkání vůbec špatně, ba naopak. Už v 5. minutě zápasu se totiž ujali vedení, když závaru před bránou využil Kamil Pacinda, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a rozvlnil síť za zády Brože. Poté, co se hostující celek dostal do vedení, byla k vidění celkem vyrovnaná partie. Pomalu, ale jistě však Jiskra začala přebírat iniciativu hry, což vyústilo v 36. minutě k vyrovnávací trefě Michala Turtáka. Už to vypadalo, že se do šaten půjde za nerozhodného stavu, jenže pak přišel sporný faul hostujícího Brabence v pokutovém území a následně s přehledem proměněný pokutový kop Vlastimila Svobody, který poslal Jiskru do jednobrankového vedení.

 

Do druhého poločasu nastoupil Bochov s odhodláním vyrovnat nepříznivý stav zápasu a i přesto, že přijel do Aše v oslabené sestavě, nebyl od vyrovnání daleko. Jiskra měla naopak dost šancí na to, aby svůj náskok ještě navýšila a v klidu si utkání dohrála. Bochov se i přes veškerou snahu kýžené vyrovnávací branky nedočkal a naopak ještě v poslední minutě zápasu inkasoval potřetí a opět z pokutového kopu, který proměnil Vlastimil Svoboda. Jiskra tak na domácí půdě porazila Bochov 3:1 a nadále se drží na druhé příčce tabulky. 



Ohlasy k zápasu



FK SMB Bochov
Miroslav Egert: Miroslav Egert – Nastoupili jsme v silně oslabené sestavě, ale přesto jsme se ujali vedení. Těsně před koncem poločasu jsme dostali gól po strašné chybě. Pak byla sporná penalta, která byla odpískaná, takže jsme ještě dokonce poločasu inkasovali jednou. Pak jsme se snažili vyrovnat a tím, jak jsme otevřeli obranu, jsme inkasovali třetí branku.



Sestavy


TJ Jiskra Aš
D. Brož [-] - M. Pilař [-] - A. Houdek [-] - D. Kubinec [-] - M. Střeček [-] , V. Svoboda [-] , J. Zemanovič [-] , J. Jarausch [-] (61. J. Čermák [-] ) , M. Turták [-] , V. Rádl [-] (71. M. Bořil [-] ) , F. Koubek [-]

FK SMB Bochov
J. Novák [-] - M. Heimerle [-] , J. Podskoč [-] - J. Škoda [-] , K. Pacinda [-] , R. Kajzar [-] , R. Záluský [-] - K. Buxbaum [-] , J. Brabenec [-] , F. Duda [-] (74. J. Vonšovský [-] ) , D. Herman [-]

ŽK: 27. J. Jarausch , 64. J. Čermák , 72. D. Kubinec - 30. F. Duda , 43. J. Brabenec , 50. R. Kajzar , 73. D. Herman .
Místo: Střelnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Godža Ladislav - PEŠEK Pavel, TŮMOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.