Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:30

10.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Františkovy Lázně rozstřílely Březovou


Branky


5. R. Vošmik , 6. F. Novák , 12. V. Šiman , 22. L. Homola , 25. J. Čvančara , 32. L. Homola , 42. V. Šiman , 53. F. Novák , 88. M. Heller - 65. M. Tišl (p.)
0

Hráči Františkových Lázní přivítali na svém hřišti v rámci 10. kola zálohu Olympie Březové. Ta se před utkáním nacházela na druhé pozici a o favoritovi klání bylo zřejmě jasno. Celý souboj však vyšel jednoznačně lépe pro domácí, kteří Březovou porazili vysoko 9:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Františkovy Lázně vstoupily do utkání výborně a už v 5. minutě se dostaly do vedení zásluhou Roberta Vošmika a za další minutu už vedly 2:0, protože se přesně trefil František Novák. Březové se nedařilo vůbec nic a v podstatě se ani nedostala k míči. Když navíc ve 12. minutě mířil přesně Václav Šiman, bylo o tom, kdo zvítězí, téměř rozhodnuto. Františkovy Lázně si i za tříbrankového vedení nadále vytvářeli brankové příležitosti. Tu ve 22. minutě zužitkoval Lukáš Homola a za další tři minuty Josef Čvančara. Domácí se dostali do pětibrankového vedení, což jim ale stále nestačilo a mužstvo hladové po gólech se radovalo ze vstřelené branky ještě dvakrát. Podruhé v zápase se totiž prosadili Lukáš Homola a Václav Šiman a do šaten se odcházelo za stavu 7:0.

 

Ve druhém poločase došlo ke střídání dvojice hráčů Františkových Lázní a hra se trochu vyrovnala. Nutno podotknout, že utkání už bylo dávno rozhodnuto. I přesto se fanoušci domácího mužstva radovali po střele Františka Nováka z 53. minuty. Čestný úspěch zaznamenali hosté zásluhou Marka Tišla. To bylo ale z jejich strany vše. V pohodě hrající hráči z lázeňského města ještě dvě minuty před koncem zvýšili na konečných 9:1 díky Matějovi Hellerovi.



Ohlasy k zápasu


FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: Konečně jsme se sešli kompletní po dlouhé době. První poločas byl úplně excelentní a měli jsme krásné akce. Do druhého poločasu jsem vystřídal a byla to vyrovnaná partie. První půlku jsme je ale jednoznačně přehráli a bylo znát, že neměli žádné hráče z áčka. Opět střílel Šiman, který dal dva góly a to je opravdu hráč, který je vynikající.

FK Olympie Březová B
Václa Zeman: Hráli jsme velice špatně. Kluci hráli nezodpovědně, naivně a domácí si s námi dělali co chtěli. Bylo to jak když si hraje kočka s myší. Bylo vidět, že když jsme neměli dva, tři hráče z áčka, které hrálo ve stejnou dobu, tak nejsme schopni hrát A třídu. Za dvacet minut bylo po zápase.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - F. Novák [-] , V. Šiman [-] , R. Vošmik [-] (85. M. Haberle [-] ) , M. Heller [-] , J. Čvančara [-] (46. M. Čvančara [-] ) , R. Maxa [-] , D. Ščislák [-] (72. M. Heller [-] ) , M. Falář [-] , J. Tržil [-] (46. J. Karafiát [-] ) , L. Homola [-]

FK Olympie Březová B
Z. Zeman [-] - M. Tišl [-] , M. Peterka [-] , D. Šarišský [-] , V. Träger [-] , J. Hořejší [-] , L. Fröhlich [-] (46. J. Kurčenko [-] ) , L. Veselý [-] , P. Pivarči [-] , R. Drozd [-] , J. Machálek [-]

ŽK: 68. F. Lauko .
Místo: UMT. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Pešek Pavel - TŮMOVÁ Michaela, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.