1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Žluticemi a Chyši ovládli hosté


Branky


60. D. Razím - 10. L. Vojta , 12. M. Bouška
0

Sokol Žlutice hostily v rámci 10. kola I. A třídy derby, na které se čekalo od začátku letošní sezony. Na jejich hřiště totiž přijel soupeř z Chyše. Velmi bojovné a i pohledné utkání nakonec dopadlo lépe pro hostující celek, který v derby zvítězil po dlouhých třech letech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí sice vstoupili do utkání aktivně, ale své příležitosti neproměnili, a tak přišel trest od hostující Chyše. Už v 10. minutě poslal Chyši do vedení Lukáš Vojta, který po rychlém protiútoku prostřelil Hladkého v brance a otevřel skóre utkání. To skóre, které se hned za další dvě minuty opět měnilo. Miroslav Bouška totiž dostal přesný pas do pokutového území, ze kterého vystřelil k tyči a nedal Hladkému sebemenší šanci k zákroku. Svoji střelou rozvlnil síť žlutické branky už podruhé a Chyše byla jednoznačně na koni. Tomu odpovídalo i dalších pár minut, kdy se Chyše drala do zakončení, ale další branku už vstřelit nedokázala. Do hry se pomalu ale jistě totiž dostali i domácí, jenže jim chyběl klid v zakončení. I proto šla obě mužstva do šaten za stavu 0:2 z pohledu domácích.

 

Do druhého poločasu nastoupily Žlutice s jasným cílem, kterým bylo vyrovnání. K tomu se přiblížily v 60. minutě, když při vhazování chybovali hosté a rychlý protiútok naopak dokázal využít Daniel Razím. Svým zásahem snížil stav na 1:2. Žlutice se snažili o vstřelení tížené vyrovnávací branky, jenže obrana Chyše byla pozorná. Naopak to byli domácí, kteří museli hlídat rychlé kontry svého protivníka. Utkání i v posledních minutách přineslo tvrdý boj o každý kousek trávníku. Tížené vyrovnání domácích však k vidění nebylo a Chyše se tak mohla radovat po dlouhých třech letech z vítězství v derby. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Bylo poměrně dost lidí a byl to živý zápas, dost důrazný. Kdyby to chtěl rozhodčí trestat více, tak jsme dohrávali obě mužstva v deseti. Chyše dala dva rychlé góly, ten první pravděpodobně z ofsajdu, alespoň co říkali lidi na tribuně a druhý střelou k tyči. Pak se to srovnalo, dali jsme na 2:1 a snažili jsme se o zvrat utkání, ale nepodařilo se.

TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: Odjížděli jsme bez dvou hráčů základní sestavy. Na soupeře jsme se dobře připravili a dlouho jsme mu dlužili nějakou výhru. Hráli jsme ze zajištěné obrany a spoléhali na naše rychlé protiútoky, což se potvrdilo, když jsme po deseti minutách po rychlé akci dávali na 1:0. Dvě minuty na to asi ze třetí střely Boušky, když se uvolnil ve vápně, tak prudkou ranou k tyči nedal brankáři šanci. Hra se pak přelévala ze strany na stranu a je pravda, že nás soupeř chvílema tlačil a držel balón. My jsme s tím počítali a ubránili jsme se. Ve druhé půli byl obraz hry stejný, Žlutice se snažily hrát, ale moc jim to nešlo a na můj vkus hodně kazily kombinaci. My jsme se zase snažili vyrážet do protiútoků. Pak o naší chybě, když jsme házeli aut, rychlým kontrem vletěli do otevřené obrany a snížili. Pak se hrálo o to, kdo to udrží, což se nám podařilo. Chvílema to jejich hráči nezvládli psychicky, když se furt hádali s rozhodčím. Byli nedisciplinovaní, když ještě měli dvacet pět minut na vyrovnání. To je ale derby, které se hraje na krev. Myslím si, že jsme po zásluze zvítězili, protože v herním projevu jsme byli lepší. Na Žluticích bylo vidět, že jim odešli nějací hráči a jejich nahrazení není jednoduché.



Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Majer [-] , R. Suchánek [-] , M. Kopelent [-] (76. J. Beran [-] ) , M. Tomeček [-] (65. M. Bok [-] ) , D. Učík [-] , D. Razím [-] , L. Slivčák [-] , J. Vorel [-] (42. D. Vojík [-] ) , K. Rulf [-] , J. Pěnkava [-]

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - V. Dvořák [-] , J. Kadlec [-] , M. Dorňák [-] , J. Hanzlíček [-] - P. Tichý [-] , J. Lavička [-] (86. J. Chára [-] ) , M. Bouška [-] , L. Vojta [-] - E. Laurich [-] , J. Burda [-] (89. P. Smolík [-] )

ŽK: 10. R. Suchánek , 49. M. Majer , 71. M. Hladký , 73. D. Učík , 73. J. Pěnkava , 88. D. Razím - 63. J. Burda .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - VOKOUN Tomáš, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.