Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rotava nasázela Hroznětínu neuvěřitelných třináct gólů


Branky


3. R. Prokop , 9. M. Havel , 14. R. Prokop , 29. R. Prokop , 42. R. Hessoun , 48. M. Havel , 51. A. Kučera , 55. M. Mičkanin (vl.) , 68. R. Prokop , 77. L. Szolar , 78. M. Jandora , 83. J. Hanzlík , 85. J. Hanzlík
0

Hráči Rotavy, kteří se v současné době nacházejí na prvním místě tabulky I. A třídy, přivítali na svém hřišti tým Olympie Hroznětín. Nikdo zřejmě nečekal, že Rotava utkání ovládne tak suverénně, jak se tomu stalo. Domácí totiž nastříleli Hroznětínu třináct gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rotava hned od začátku utkání dala jasně najevo, kdo je vedoucím celkem tabulky a nastínila, komu bude patřit celý průběh utkání. Už ve 3. minutě se dostala do vedení zásluhou Romana Prokopa, kterého ještě v úvodní desetiminutovce následoval Milan Havel. Po necelé čtvrt hodině hry se Roman Prokop prosadil podruhé a když se ve 29. minutě opřel do míče, který rozvlnil síť hroznětínské branky počtvrté, zkompletoval hattrick. Rotava byla jednoznačně lepším týmem a svoji převahu dávala jasně najevo vstřelenými góly. Do konce zápasu se ještě dokázal prosadit Roman Hessoun, který se postaral o "bůra" v brance Hroznětína. Za stavu 5:0 odcházela obě mužstva také do šaten.

 

Po prvním poločase bylo o vítězi utkání jasno a mohlo se zdát, že se Rotava s pětibrankovým náskokem uspokojí a zbytek zápasu pojme spíš jako trénink. To se ale nestalo. Rotava naopak vstřelila ve druhém poločase ještě více branek a to osm. Hned v úvodu druhého dějství se prosadil podruhé v zápase Milan Havel, kterého za další tři minuty následoval Aleš Kučera. V 55. minutě zmar Hroznětínských potvrdil Martin Mičkanin, který si vstřelil vlastní branku a poslal Rotavu do vedení 8:0. Rotas ve zbývajících pětatřiceti minutách mířila přesně ješět pětkrát, když se o góly postarali postupně Roman Prokop, Lukáš Szolar, Miroslav Jandora a dva góly přidal Jan Hanzlík. Rotava tak zvítězila naprosto jednoznačně a vysoko 13:0!



Ohlasy k zápasu


TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: Nám vyšel vstup do utkání, kdy ve 13. Minutě to bylo 3:0 a ještě dvě situace jsme nevyužili. Hroznětín paradoxně za stavu 3:0 měl čtyři, pět šancí. Poločas skončil 5:0 a druhou půli už byl na hřišti jediný mančaft a do ničeho jsme Hroznětín nepustili. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Milana Prokopa, který dal čtyři branky a na další tři nebo čtyři nahrál.




Sestavy


TJ Rotas Rotava
R. Boreš [-] (63. P. Slabý [-] ) - P. Jandora [-] , L. Szolar [-] , M. Vázler [-] - R. Hessoun [-] , J. Hanzlík [-] , M. Jandora [-] , A. Kučera [-] (60. J. Hessoun [-] ) - M. Havel [-] , R. Prokop [-] - V. Vinš [-] (46. L. Dlouhý [-] )

TJ Olympie Hroznětín
L. Zavoral [-] - M. Mičkanin [-] , J. Klas [-] , M. Schneider [-] , T. Koch [-] , L. Pěkný [-] , P. Mrňka [-] (55. M. Kakeš [-] ) , J. Provazník [-] , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-] , E. Hůrka [-] (60. M. Tamáš [-] )

ŽK: 66. M. Mičkanin .
Místo: UMT. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - CHRÁSTECKÝ František, KOBIELSKÝ Július.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.