2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltový rozstřel rozhodoval na Letné


Branky


21. J. Diviš , 63. P. Sýkora - 41. A. Forman , 56. J. Vild
10

Poslední utkání před nucenou přestávkou se hrálo také na Letné. Domácí zde přivítali Chotíkov B a čekal se vyrovnaný zápas. Sousedé z dolní části tabulky potřebovali bodovat naplno a jednalo se o takzvaný zápas o 6 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas za stavu 1:1

Začátek zápasu byl dle očekávání opatrný a šancí moc nepřinesl. Míč měli na kopačkách více hosté z Chotíkova, ale více gólových příležitostí si vypracovala Letná. Ve 21. minutě se Letná ujala vedení, kdy se po rohovém kopu Rampy trefil Diviš. Obraz hry byl stejný celý první poločas. Další obrovskou šanci si vypracovali opět domácí, ale Rampa zahodil stoprocentní šanci, z metru nastřelil jen břevno. Fotbalové pořekadlo "když nedáš, dostaneš" se opět potvrdilo. Z následné akce se po zpětné přihrávce prosadil Forman a stanovil tak skóre prvního poločasu na 1:1.

O výsledku zápasu rozhodovaly penalty

Do druhého poločasu vběhla tentokrát aktivněji Letná a měl už více balón ve své moci. Po brejkové situaci se v 56. minutě ujali vedení chotíkovští, kdy se trefil Vild. Letná tak musela zvýšit pohyb, což se jí povedlo a dostávala svého soupeře pod tlak. Odměnou jim byla vyrovnávací branka Sýkory, který střelou na zadní tyč nedal Čechovi šanci. Domácí, kteří byli po většinu zápasu aktivnější, cítili šanci na plný bodový zisk. Svoje dvě obrovské tutovky však zahodili a tak zápas směřoval do penaltového rozstřelu.

Rozhodla až devátá série

V penaltovém rozstřelu měli více štěstí hosté. V deváté sérii neproměnil střelec domácích a Chotíkov tak bere dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák (kapitán): Začátek zápasu byl opatrný. Míč měli více v držení hosté. My jsme šli v polovině poločasu do vedení, které jsme těsně před koncem ztratili a hosté vyrovnali. Ve druhém poločase nám hosté o jeden gól odskočili, nám se podařilo vyrovnat. Ke konci jsme zahodili dvě stoprocentní šance a zápas směroval do penalt, kde měli více štěstí hosté.

FC Chotíkov 1932 B
Jiří Pechler (hráč): Zápas byl velmi vyrovnaný, ale domácí měli o nějakou šanci navíc. My měli v bráně opět hráče z pole, který předvedl velmi kvalitní výkon a chytil dvě penalty. Šance byli k vidění na obou stranách, chvílemi se hrál velmi pěkný fotbal. O gólech rozhodly maličkosti. V penaltovém rozstřelu jsme měli více štěstí a bereme dva body.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Máj [-] , J. Diviš [-] (55. S. Samopadnyi [-] ) , S. Žák [-] , M. Smolák [-] , D. Vacek [-] (55. M. Štádler [-] ) , M. Dobrý [-] , P. Sýkora [-] , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] (80. D. Tureček [-] ) , M. Rampa [-] (87. J. Vričan [-] )

FC Chotíkov 1932 B
P. Čech [-] - J. Pechler [-] , A. Forman [-] , B. Buchta [-] , J. Vild [-] , J. Kastl [-] , R. Ježek [-] , J. Huml [-] , M. Rubáš [-] (64. J. Němec [-] ) , K. Pachl [-] , D. Vacek [-]

ŽK: 77. B. Buchta .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 13:50
Tomáš Ježek

Expert: Stanislav Žák
Tip experta: výhra domácích

Letná musí po nepovedené sérii porážek už vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích