0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást si z Litic odváží všechny body


Branky


10

Do Litic, které byly oslabeny o dva hříšníky, kteří pykali za červenou kartu v minulém kole zavítal Spartak Chrást, který se po prohře s Rapidem potřeboval dotáhnout na dvojici Zruč B a Union. To se mu nakonec ve vyrovnaném zápase povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O jediný gól v první půli se postaral Švajcr

Obě mužstva do zápasu nastoupila odhodlaně, což se dalo očekávat, protože se jednalo o souboj celků z první poloviny tabulky. První velkou šanci si po brejku vytvořili hosté, kteří překonali i gólmana Tihlaříka, ale středopolař Vacek vykopl míč z brankové čáry přes bránu. Poté měl míč na noze Kovařík, ale Kokoška byl na místě. V 15. minutě udeřili hosté poprvé, kdy do prázdné brány uklízel kanonýr Švajcr. Následně domácí Krejčí trefil po rohu břevno a ještě minul ve skluzu prázdnou bránu. To bylo z první půle, která byla plná šanci na obou stranách všechno.

Gólem hned z kraje rozhodl Brýla

Do druhé poloviny vstoupili hosté velmi aktivně. Hned ve 46. minutě Brýlovu střelu za vápnem přizvedl Kanta a Tihlařík už byl bez šance. Domácí nesložili zbraně a snažili se vstřelit kontaktní gól. Kokoška však zneškodnil všechno, co na něj šlo. Velkou smůlu měli domácí, když kapitán Voves běžel sám na bránu, už chtěl dělat kličku gólmanovi a v tu ho píchlo v třísle a zápas pro něj skončil. Hosté podnikali do otevřené obrany brejky, ale za Tihlaříkova záda balón nedostali. Vackovu střelu šajtlí poté vytáhl skvěle chytající Kokoška na roh. Stejně tak skončil závar ve vápně po střele Sobotky. Za domácí se pak nechal v 80. minutě vykartovat Kindl a to bylo z utkání vše.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek (hráč): Bojovné a vyrovnané utkání, jedinou kaňkou bylo vystoupení rozhodčího Šmause, který zápas absolutně nezvládl na obě strany. Verdikty odůvodněné tím že situace nevidí, mi přijde úsměvné. Hostům nepískl jasný pokutový kop po ruce, nám zase standardky na vápně po faulech na Kovaříka, který byl pokopán, ale rozhodčí to prý neviděl. Jinak gratulace hostům, mají fotbalový tým, myslím, že jsou adepti na postup.

FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla (trenér): Vítězství v Liticích bylo pro nás velmi důležité aby jsme udrželi kontakt s přední částí tabulky. Prvních 10 minut bylo velmi vyrovnané ale postupem času jsme byli více a více na balónu a tím jsme přehrávali soupeře. Druhý poločas jsme zahájili velmi aktivně v první šanci jsme hned vstřelili gól. Domácí byli velmi rozhozený a svoje emoce vyjadřovali k směrem k rozhodčímu. Měli jsme spoustu šancí a druhý poločas jsme měli nastřílet o min. pět branek více. Nic méně Litice měli asi dvě obrovské šance které náš gólman Honza Kokoška zlikvidoval.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - V. Liška [-] (74. A. Sobotka [-] ) , M. Votava [-] , T. Voves [-] (61. P. Jareš [-] ) , J. Vyleta [-] (71. J. Tykvart [-] ) , J. Krejčí [-] , O. Kollros [-] , L. Kindl [-] , J. Kanta [-] , P. Vacek [-] , J. Kovařík [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Matys [-] (85. V. Černý [-] ) , T. Rada [-] (61. M. Bórik [-] ) , L. Zelinka [-] (76. J. Šuster [-] ) , J. Špánek [-] , P. Švajcr [-] (76. M. Chládek [-] ) , J. Vitouš [-] , D. Tupý [-] (85. J. Süsz [-] ) , A. Brýla [-] , T. Doležal [-] , R. Pour [-]

ŽK: 25. P. Vacek , 33. L. Kindl , 40. O. Kollros , 49. T. Voves , 55. J. Vyleta - 21. D. Tupý , 87. J. Süsz , 90. M. Chládek . ČK: 80. L. Kindl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 13:50
Tomáš Ježek

Expert: Stanislav Žák
Tip experta: výhra hostů

Fotbalovější Chrást si odveze 3 body z Litic, které jsou sice nahoře v tabulce, ale podle mě je díky lepšímu losu za začátku soutěže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů