1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka si odvezla tři body z posledního Hradiště


Branky


10

V sobotu 10.10. na hřiště Hraadiště zavítala rezerva Košutky. Jednalo se o poslední zápas před nucenou koronavirovou přestávkou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe domácím

Košutka, která dvakrát za sebou remízovala chtěla vyhrát a Hradiště se potřebovalo odlepit od konce tabulky. Čekalo se velmi bojovné utkání s hodně souboji. Na hřišti se válčilo o každý metr a poměrně dlouho se čekalo než padne gól. Konkrétně do 40. minuty, kdy se trefil odchovanec Košutky Petr Kalaš. Hradiště tak dostalo gól skoro do šatny, který v tomhle zápase hodně znamenal. Hostům šlo o to, aby do konce poločasu hlavně neinkasovali a tak hru na těch pár minut hodně zjednodušili. Ve 44. minutě dostal žlutou kartu nejmladší hráč na hřišti, sedmnáctiletý Jakub Jaroušek. Do kabin tak šel po prvním poločase o trochu šťastnější tým Košutky.

Rozhodující gól a červená karta v poslední pětiminutovce

Po návratu z kabin obdržel žlutou kartu Jan Rucký z týmu domácích. V 53. minutě se povedlo domácím vyrovnat, postaral se o to kanonýr Patrik Kočí. V následujících deseti minutách oba týmy prostřídaly a na hřiště poslaly čerstvé síly. Oba týmy chtěly za každou cenu vyhrát a to odpovídalo průběhu hry. Všechno důležité se odehrálo v posledních pěti minutách zápasu. Nejprve se v 84. minutě trefil zkušený Vladimír Sirotek, který celou svoji kariéru působí v Košutce. O minutu později obdržl červenou kartu frustrovaný hráč domácích Daniel Červený. Oslabené Hradiště se v závěrečných minutách snažilo o vyrovnání, Košutka však výhru uhájila. K zápasu se nám vyjádřil velmi frustrovaný trenér domácích Dan Štěrba.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Dan Štěrba (trenér): Zápas oboustranně bojovnej, bohužel hlavní rozhodčí hrubě ovlivnil situaci před druhým gólem hostů otočeným faulem. Dokonce jsme dali gól na 2:1, který hlavní ani neviděl. Nerad kritizuji rozhodčí, ale dnes to bylo jeho utkání. Jestli se rozhodl nás dnes poslat o patro níž, tak se mu to celkem podařilo. Nejhorší je bezmoc.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Drahoňovský [-] (66. P. Bubla [-] ) , M. Beránek [-] , V. Pikhart [-] , D. Červený [-] - P. Kočí [-] , V. Krušina [-] , M. Furár [-] , J. Rucký [-] - H. Vladimír [-] (74. F. Šperl [-] ) , O. Pytlík [-] -

TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - V. Rogozin [-] (46. J. Prokeš [-] ) , P. Kalaš [-] , M. Langmajer [-] , J. Brejcha [-] , F. Fikar [-] (66. J. Lhoták [-] ) , S. Vokáč [-] , V. Sirotek [-] , D. Král [-] , T. Krejčí [-] (54. Z. Hladík [-] ) , J. Jaroušek [-] (66. P. Kerndl [-] )

ŽK: 50. J. Rucký , 57. V. Pikhart , 60. P. Kočí , 85. F. Šperl - 44. J. Jaroušek . ČK: 85. D. Červený .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 13:50
Tomáš Ježek

Expert: Stanislav Žák
Tip experta: výhra hostů

Výhra Košutky s tím, že si myslím, že to bude vyrovnaný zápas, ale zkušenost Košutky rozhodne o vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích