Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavá osmigólová přestřelka


Branky


10

Poslední zápas před nucenou koronavirovou přestávkou se hrál také na Unionu. Domácí zde přivítali B tým Černic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černice čtyřmi góly ovládly první poločas

Zápas nezačal pro domácí moc dobře. V 9. minutě musel střídat zraněný Kutný, nahradil ho zkušený Chmelík. Lepší vstup do zápasu měli hosté, byli silní na balónu a svého soupeře přehrávali. Do vedení však mohli jít domácí po akci Kalaše, který však neproměnil. Ve 13. minutě tak udeřily Černice, kdy se po zmatku ve vápně nejlépe zorientoval Pipaš a poslal hosty do vedení. O deset minut pozdějizvýšil po rohovém kopu Toman. Ve 27. minutě přesně zakončil Táborský a bylo to už 0:3. Čtvrtý gól do sítě domácích přidal těsně před poločasem tečovanou střelou Chvojka. Union tak po prvním poločase na svém hřišti prohrával už 0:4.

Union se dokázal semknout a skóre vyrovnat

Domácí o poločase prostřídali a na hřiště poslali čerstvé síly. Oživení hry se jim podařilo a byli odměněni prvním gólem, na starosti ho měl v 54. minutě Karela, který z úhlu chladnokrevně zakončil na zadní tyč. O nějakých 10 minut později přidal druhý gól domácích Kalaš, který parádní ranou do šibenice nedal brankáři šanci. V 65. minutě prodloužil dlouhý výkop brankáře Pasichnyk a do zakončení se dostal střídající Bílek, který přehodil brankáře a už to bylo jen o gól. Vyrovnání se Union dočkal patnáct minut před závěrečným hvizdem, kdy se k vyražené střele dostal Pasichnyk a propálil vše co mu stálo v cestě. Od vyrovnání se hrálo vyrovnané utkání a šance byly na obou stranách, ale bez využití.

V penaltách byly šťastnější Černice

Vybraní hráči Černic proměnili všech pět pokutových kopů, zatímco Union trefil ve třetí sérii jenom tyč.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Jaroslav Malý (trenér): Sešli jsme se v trochu oslabené sestavě, navíc jsme hned na začátku přišli o zraněného Kutného. Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře, hosté byli silní na balónu přehrávali nás ve všem. Mohli jsme jít do vedení po akci Karely s Kalašem, ale nedali jsme a soupeř nás z každé šance potrestal. Opět jsme mohli skórovat, ale Rojík v těžké pozici netrefil prázdnou branku. A tak hosté po poločase zasloužene vedli 4:0!!! O přestávce jsme si vyříkali pár věcí, prostřídali a pokusili se s výsledkem něco udělat. Černice možná podcenily stav utkání, ale my jsme ve všem přidali a byli odměněni góly, během 20 minut jsme vyrovnali.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , K. Kotrč [-] , A. Hořánek [-] , P. Kutný [-] (9. Z. Chmelík [-] ) - O. Cajthaml [-] (46. R. Niebauer [-] ) , V. Chernyshev [-] , T. Karela [-] , A. Pasichnyk [-] - D. Kalaš [-] , O. Jakoubek [-] (46. R. Bílek [-] ) -

TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - M. Albl [-] (61. R. Hýbner [-] ) , L. Táborský [-] (61. K. Kuncl [-] ) , J. Pipaš [-] (77. M. Kozák [-] ) , J. Vlk [-] , J. Miletínský [-] , P. Toman [-] , T. Engl [-] (84. J. Setikovský [-] ) , M. Trnka [-] , J. Sedláček [-] , M. Chvojka [-]

ŽK: 36. V. Chernyshev , 83. D. Kalaš - 87. J. Vlk .
Hráči zápasu: D. Kalaš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 13:50
Tomáš Ježek

Expert: Stanislav Žák
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích bez potíží potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích