3:2
(2:2)
12. F. Kovárník
42. J. Stýblo (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:30

11.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Role po vyhecovaném utkání porazila Rozvoj


Branky


0

Hráči Staré Role přivítali v rámci 11. kola I. A třídy na svém hřišti Rozvoj Trstěnice. Po vyrovnaném utkání, ve kterém hráči Trstěnice dostali dvě červené karty dokázali domácí zvítězit 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním minutách měla Stará Role více ze hry, ale i přesto se do vedení dostali hosté, když po kombinaci David Kovárník, Václav Bezdička, Filip Kovárním posledně jmenovaný rozvlnil síť branky domácích. Stará Role se snažila vyrovnat a ve 24. minutě se ji to také podařilo, když mířil přesně Jiří Vašíček. Za nedlouho se domácím podařilo také utkání zvrátit ve svůj prospěch zásluhou Jana Nerada. Do konce poločasu své vedení ale Stará Role neudržela. Bezdička totiž zahrával přímý kop, po kterém vznikl závar před brankou, na jehož konci byla střela Kovárníka a teč Jana Stýbla, který si tak vstřelil vlastní branku. 

 

Ve druhém poločase měla mírně navrch Stará Role, kterou v tom podpořily dvě červené karty hostujících hráčů. Nejdříve se červenalo poté, co David Kovárník zabránil vstřelení gólu rukou na brankové čáře. Následnou penaltu však domácí nevyužili a Trstěnice se snažili zvrátit utkání ve svůj prospěch, což se jim však nepodařilo. Druhá červená pak přišla v 64. minutě, kdy byl vyloučen Lukáš Horní. A za další dvě minuty přišla jediná branka druhého poločasu, o kterou se postaral starorolský Roman Voborský. Domácí si pak jednobrankový náskok bez větších problémů uhlídali až do konce zápasu a zvítězili těsným rozdílem 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Bylo to vyrovnané utkání, ve kterém jsme měli více ze hry, ale soupeř hrozil z rychlých brejků. Ve druhém poločase jsme neproměnili pokutový kop, ale nakonec jsme šťastně skórovali po standartní situaci. Soupeř dohrával v devíti lidech, a tak jsme již vítězství v pohodě udrželi.

TJ Rozvoj Trstěnice
Petr Nečas: Věděli jsme, že zápas bude těžký a odjížděli jsme o dva hráče ze základní sestavy méně. Bojovat proti dvanácti hráčům ale bohužel nejde. Rozhodčí se předvedli už od první minuty a hráči Staré Role jsou ubrečený jak malé panenky. S tím jsem se ještě nesetkal. Musím ale přiznat, že Starorolští měli více ze hry. I přesto jsme šli do vedení ve 12. minutě, kdy po kombinaci Kovárník D., Bezdička, zakončoval Filip Kovárník. Bohužel po našich chybách soupeř otočil stav zápasu na 2:1 a nám se podařilo před koncem poločasu srovnat na 2:2, když Bezdička zahrával přímý volný kop a po závaru před bránou uklidil míč do sítě Kovárník. Do druhého poločasu jsme nastupovali s tím, že soupeře přehrajeme kombinační hrou, ale to se bohužel nedařilo a od 54. Minuty jsme dohrávali v deseti lidech, kdy Kovárník D. Zabránil rukou gólu. Nařízenou penaltu neproměnili a nám to dalo sílu dál bojovat. Jenže v 64. minutě dostal červenou Lukáš Horní a to nás dostalo do kolen a začali jsme se jen už smát předvedenému výkonu hlavního rozhodčího, který utkání ani trošku nezvládl. Staré Roli se podařilo dát usmrkaný gól a zvítězili.



Sestavy


TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - V. Březina [-] (68. J. Lojín [-] ) , L. Pfreimer [-] , A. Roubíček [-] , M. Götz [-] - J. Nerad [-] , J. Stýblo [-] , J. Vašíček [-] , A. Sochor [-] - R. Voborský [-] , P. Čonka [-] (81. M. Holub [-] ) -

TJ Rozvoj Trstěnice
A. Helembai [-] - D. Vorel [-] , P. Nečas [-] , J. Květoň [-] - D. Kovárník [-] , R. Kojma [-] (59. M. Pešek [-] ) , F. Kovárník [-] , V. Bezdička [-] (78. L. Karlíček [-] ) , D. Klečka [-] - L. Horní [-] - T. Pečínka [-] (75. J. Horní [-] )

ŽK: 63. M. Götz , 80. J. Vašíček , 90. R. Voborský - 8. D. Vorel , 25. D. Kovárník , 63. L. Horní , 63. V. Bezdička . ČK: 53. D. Kovárník , 64. L. Horní .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sieber Josef - VASILKO Jan, HODAČ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.