Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 10:15

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč zvítězila v Liticích


Branky


43. V. Liška , 64. D. Blovský - 21. K. Kazda , 31. K. Kazda , 53. K. Kazda , 65. J. Kučera , 70. K. Kazda , 85. K. Kazda
12

V zápase, který rozhodl svými pěti góly Kazda zvítězila Zruč nad Liticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledkově vyrovnaná první půle

Zápas začal nepřesnostmi z obou stran. Okolo 20. minuty se hra zpřesnila a hrálo se v dobrém tempu. Ve 21. minutě zahrávali hosté rohový kop a míč do sítě doklepnul Karel Kazda. Vstřelený gól dodal týmu Zruče klid a podařilo se zlepšit kombinaci. Tím začaly přicházet i šance, které hosté trestuhodně zahazovali. Výjimkou byl až moment ze 31. minuty, kdy Kazda obešel brankáře a poslal balón do odkryté svatyně domácích. Liticím se podařilo těsně před poločasem snížit, trefil se Vladimír Liška. Do šaten se tak šlo za těsného vedení hostů.

Druhý poločas ovládli hosté

Krátce po návratu z kabin zkompletoval Kazda hattrick a to v 53. minutě. Liticím se podařilo gólem ze 64. minuty opět snížit na rozdíl jedné branky, trefil se Blovský. Ale přesně o minutu později se trefil po samostatném úniku velmi aktivní Kučera a s Liticemi ti už nevypadalo dobře. V 70. minutě se trefil Kazda, kdy se mu podařilo přelobovat brankáře domácích. Poslední hřebík do rakve domácích přidal v 85. minutě kdo jiný, než Karel Kazda. V 86. minutě obdržel žlutou kartu Michal Votava, nová posila Litického týmu. To bylo ze zápasu všechno a Zruč se dostala v tabulce na třetí místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek (kapitán): Utkání začalo v dobrém tempu, hosté se dostali do dvoubrankového vedení, které se nám podařilo snížit. Hosté hrozili z brejků a v druhém poločase rozhodli celé utkání. Nám chybělo asi 6 hráčů a bylo to znát, bohužel. Gratulace soupeři.

TJ Zruč B
Václav Klik (trenér a brankář): Zápas začal nepřesnostmi na obou stranách. Zlepšení přišlo okolo dvacáté minuty, kdy jsme se ujali vedení. Od té doby jsme se zlepšili a začaly přicházet šance, které jsme zahazovali. Zápas jsme nakonec ovládli ve druhé půli.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - L. Kindl [-] , O. Kollros [-] , V. Liška [-] , P. Vacek [-] , A. Hanzlíček [-] , J. Knotek [-] (80. J. Vyleta [-] ) , M. Votava [-] , D. Blovský [-] , J. Kanta [-] , J. Krejčí [-]

TJ Zruč B
V. Klik [-] - M. Špicl [-] , J. Štafl [-] (38. P. Mancl [-] ) , J. Kučera [-] , M. Hakr [-] , M. Kraus [-] (75. D. Bízek [-] ) , K. Kazda [-] , P. Riedl [-] , M. Lang [-] , M. Klail [-] (51. O. Vaňourek [-] ) , P. Varga [-] (46. J. Přibyl [-] )

ŽK: P. Vacek , J. Kanta , 72. V. Liška , 86. M. Votava - 83. P. Mancl .
Hráči zápasu: J. Tihlařík - K. Kazda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šlauf Jiří - LHOTÁK Luděk, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Ježek

Expert: Martin Hořánek
Tip experta: výhra domácích

Výhra Litice, bude to vyrovnaný zápas, ale domácí to na vlastním hřišti umí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů