T. Koch 24.
T. Koch 36.
T. Koch 78.
3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín odčinil debakl a doma porazil Loket


Branky


24. T. Koch , 36. T. Koch , 78. T. Koch - 50. P. Rubáš
0

Hráči Hroznětína přivítali na svém hřišti v rámci 11. kola tým FK Loket s jediným cílem, kterým bylo odčinit debakl, který Hroznětín utrpěl v Rotavě, odkud si odvezl třináct branek. A to se domácí Olympii podařilo, když svého soupeře z Lokte porazil 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva si v prvních minutách hry vytvořila několik příležitostí ke skórování, jenže oba brankáři byli pozorní a nedovolili, aby se na začátku hry měnilo skóre. To se tedy měnilo až v 24. minutě, když se poprvé v zápase prosadil Tomáš Koch. Loket nebyl horším mužstvem, jenže v koncovce mu chyběl klid na kopačkách. To se ale nedá řict o domácím Tomáši Kochovi, který v 36. minutě zaznamenal svoji druhou branku v zápase a poslal Hroznětín do dvoubrankového trháku, který mu vydržel až do konce prvního poločasu.

 

Ve druhém poločase se konečně prosadili i domácí. Už po pěti minutách ukrojených z druhé části hry prostřelil vše co mu stálo v cestě Petr Rubáš a snížil na rozdíl jediné branky. Loket se pak hnal za vyrovnáním, jenže kýžená druhá branka nepřišla. Když navíc v 78. minutě dokonal hattrick Tomáš Koch, bylo o vítězi utkání rozhodnuto. Hroznětín porazil Loket v poměru 3:1.



Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - M. Kubík [-] (82. E. Hůrka [-] ) , J. Eret [-] (61. D. Zburník [-] ) , M. Tamáš [-] , T. Koch [-] , F. Paluska [-] , M. Schneider [-] , J. Klas [-] , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-] , L. Hořt [-]

FK Loket
D. Čepelák [-] (26. M. Kolesnáč [-] ) - P. Rubáš [-] , D. Vysekal [-] , R. Ungr [-] (70. J. Travenec [-] ) , Z. Truhlář [-] - H. Falář [-] , J. Zubko [-] , M. Kolesnáč [-] , M. Fronk [-] - J. Onyedikachi [-] (55. J. Tašner [-] ) , J. Ungr [-]

ŽK: 78. D. Vysekal , 82. M. Kolesnáč .
Místo: tráva. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Vasilko Jan - HODAČ Petr, SIEBER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.