M. Laibl 47.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Černicích rozhodovaly penalty


Branky


15

V souboji dvou plzeňských rezervních týmů musely o vítězi rozhodnout až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nenabídl

V prvním poločase měli více navrch domácí, kteří si vypracovali čtyři stoprocentní gólové šance, ale ani jedna z nich neskončila v síti Košutky a to hlavně díky gólmanu Rybičkovi. Hosté měli také své šance, které volaly po gólu. Byly převážně z protiútoků nebo ze standardních situací. Nejdříve těsně nad minul Jaroušek a poté nezužitkoval po centru svou šanci Kerndl. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Ostrý začátek druhého poločasu

Co nepřinesla první půle zápasu přinesly hned první čtyři minuty té druhé. Za domácí se prosadil po závaru před brankou ve 46. minutě Laibl. Krátce po rozehrání se míč dostal k Prokešovi, který si navedl balón zleva na střed a nádhernou střelou na zadní tyč vyrovnal ve 49. minutě. Poté tempo hry ve velikém horku pochopitelně trochu opadlo a síly hráčům rychle ubývaly. Šance se střídaly na obou stranách. Tu největší měli v závěru zápasu domácí, ale bohužel pro ně trefil střídající hráč pouze břevno branky. Zápas po devadesáti minutách skončil 1:1 a o jeden bod navíc si to oba týmy rozdaly až v penaltovém rozstřelu. 

Domácí hned první penaltu neproměnili

Domácí neproměnili hned první penaltu. Hosté poprvé nedali ve třetí sérii. V posledním kole neproměnili domácí a hostům tak vystřelil výhru Brejcha.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (trenér): První poločas jsme měli 4 vyložené šance. Bohužel jsme ani jednu neproměnili, což se ukázalo jako velký problém. A i přes to, že v druhé půli jsme vstřelili vedoucí gól, soupeř vzápětí vyrovnal. V závěru měl náš střídající hráč další stoprocentní situaci, ale bohužel trefil jen břevno. Za stavu 1:1 jsme šli na penalty a hned první nedal jeden z našich nejzkušenějších hráčů. Tím pádem jsme prohráli na penalty.

TJ Košutka Plzeň B
Miroslav Jaroušek (divák): V první půli měli navrch domácí, kterým nedal šanci skórovat náš brankář. Poté jsme nedali dvě gólové šance. Začátek druhé půle přinesl dva góly. Poté tempo hry opadlo a zápas směřoval do penalt, ve kterých byli naši hráči úspěšnější.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - J. Nedvěd [-] (57. J. Miletínský [-] ) , M. Chvojka [-] , P. Toman [-] (57. M. Kozák [-] ) , M. Laibl [-] (81. R. Hýbner [-] ) , Z. Hacker [-] , E. Eger [-] , L. Táborský [-] , J. Pipaš [-] (80. M. Albl [-] ) , R. Nádraský [-] (63. T. Engl [-] ) , M. Müller [-]

TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - V. Rogozin [-] (54. P. Kalaš [-] ) , J. Jaroušek [-] (46. J. Lhoták [-] ) , J. Brejcha [-] , P. Kerndl [-] , R. Holý [-] , F. Bloch [-] (89. M. Langmajer [-] ) , D. Král [-] , T. Krejčí [-] , S. Vokáč [-] , J. Prokeš [-] (68. M. Džilič [-] )

ŽK: 35. R. Nádraský , 72. M. Laibl , 81. M. Chvojka - 67. J. Prokeš .
Hráči zápasu: M. Laibl - J. Prokeš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šlauf Jiří - ŠNAJDR David, KRŇOUL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Ježek

Expert: Dan Štěrba
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička, doma jsou Černicky posílení i hráči áčka, takže doma ztrácet moc nebudou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích