Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O jeden gól zvítězili domácí


Branky


15

Hrát se začalo o 40 minut déle, protože hosté neměli nachystané papíry o bezinfekčnosti, které jsou v dnešní době nutné k odehrání zápasu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prazdroj ovládl první poločas

Domácí se velmi rychle ujali vedení. V 5. minutě se trefil Radek Urban a poslal Prazdroj do vedení. Jednalo se o velmi tvrdé a vyhecované utkání z obou stran. V 5. minutě obdržel žlutou kartu hráč domácích Vachovec. Domácí vycházeli z dobře organizované obrany a hosté se nemohli dlouho dostat do zakončení. Prazdroj byl kromě dobré obrany nebezpečný i dopředu. Ve 20. minutě síť rozvlnil Kratschmer a poslal svůj tým do dvougólového vedení. Pět minut před koncem poločasu se do černého trefil Vachovec. Do kabin se tedy šlo za stavu 3:0. 

Obdržená červená karta hosty paradoxně nakopla

Mohlo se z první půle zdát, že domácí si výsledek zkušeně pohlídají, ale jak tomu bývá, zdání klame... V 65. minutě viděl červenou kartu obránce hostů Karel Pachl a musel do sprch. Oslabení hráče Chotíkova nakoplo, což nebývá moc k vidění. Hned minutu po červené kartě vykřesal naději pro Chotíkov Miroslav Lopata. Hosté začali dominovat na hřišti a o šest minut později z toho byla druhá branka Lopaty a už to bylo jenom o gól. Přes velký tlak dokázala obrana Prazdroje odolat a po tvrdém utkání zůstali tentokrát všechny body na straně domácích.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Antonín Dejmek (hráč): Utkání bylo velmi bojovné z obou stran. Ujali jsme se brzy vedení a poločas vyhráli 3:0. Vyloučení hostům spíše pomohlo a i přes jejich velkou snahu o vyrovnání bereme všechny body.

FC Chotíkov 1932 B
Jiří Pechler (kapitán): Domácí dali v první půli tři góly... Od vyloučení našeho hráče jsme začali dominovat na hřišti. Bohužel jsme stihli dát jenom dva góly a odjíždíme bez bodu.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - M. Vachovec [-] , L. Jandoš [-] , T. Kratschmer [-] , P. Hyneš [-] , M. Ranš [-] (46. M. Tureček [-] ) (46. M. Tureček [-] ) , R. Hedvík [-] , P. Brichcín [-] , R. Urban [-] , D. Urie [-] , F. Spiegel [-] (46. K. Krpelan [-] ) (46. K. Krpelan [-] )

FC Chotíkov 1932 B
V. Hudák [-] - P. Martinovský [-] , M. Lopata [-] , J. Bříza [-] (46. D. Soukup [-] ) (46. D. Soukup [-] ) , A. Cirok [-] , D. Smutný [-] (78. D. Zítek [-] ) (78. D. Zítek [-] ) , M. Hauer [-] , J. Pechler [-] , K. Pachl [-] , L. Kaprál [-] , M. Rubáš [-]

ŽK: 6. M. Vachovec , 6. M. Vachovec , 65. P. Hyneš , 65. P. Hyneš - 12. J. Bříza , 12. J. Bříza , 35. J. Pechler , 35. J. Pechler . ČK: 65. K. Pachl , 65. K. Pachl .
Hráči zápasu: R. Urban , M. Vachovec - M. Lopata .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Votruba Jiří - KŘEPELKA Petr (N), NOVÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Ježek

Expert: Kamil Weber
Tip experta: výhra hostů

Chotíkov si v minulém kole nevstřelil gól, ale věřím v jejich výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích