4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást měl na domácím hřišti zápas pod kontrolou a zaslouženě vyhrál


Branky


7. J. Vitouš , 65. J. Špánek , 81. P. Švajcr (p.) , 84. D. Tupý - 26. Š. Bidzilja
10

Druztová zavítala v rámci prvního kola na hřiště Chrástu, ale domů si neodváží ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo za stavu 1:1

První mistrovský zápas po dlouhé nucené pauze způsobené koronavirem lépe začali domácí, když v 7. minutě otevřel skóre Josef Vitouš a Chrást se tak dostal do vedení 1:0. V 15. minutě viděl žlutou kartu za faul hráč hostí Lukáš Paďour. Vedení trvalo domácím do 26. minuty, kdy se dokázal gólově prosadit hráč Druztové Šimon Bidzilja, 1:1. Do konce prvního poločasu byly k vidění pouze neproměněné šance Spartaku a do kabin se šlo za remízového stavu. Vše důležité se tedy dělo až ve druhé půli.

Rozhodl 2. poločas

Ve druhé půli zápas pokračoval podobně jako v první, kdy domácí kontrolovali hru, dostávali se do šancí a spoléhali se na dobře fungující obranu se zálohou a hosté se nedokázali do zápasu dostat. Remízový stav trval do 65.  minuty, kdy mohli diváci, kteří na zápas zavítali vidět trefu Jaroslava Špánka. V 81. minutě byla po faulu na záložníka Adama Brýlu nařízena penalta, kterou proměnil exekutor Patrik Švajcr. Za penaltový zákroku dostal žlutou kartu kapitán hostí Martin Beránek. Poslední branku v 84. minutě přidal po hezké akci David Tupý, kterému před bránu přihrával mladý obránce Tomáš Rada. K vidění pak byly už jenom žluté karty Tomáše Lindy a Petra Hucla. Rozhodčí Petr Šmaus tedy ukončil po dvouminutovém nastavení zápas.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla (trenér): Zápas jsme měli pod kontrolou, ale mohli jsme dát i víc gólů. Dobře nám fungovala obrana se zálohou. S dnešním výkonem jsem spokojený.

TJ Sokol Druztová
Petr Ruml (trenér): Už samotný začátek zápasu nebyl podle našich představ. Soupeř zaslouženě vyhrál.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - P. Švajcr [-] (83. P. Mach [-] ) , J. Vitouš [-] , R. Pour [-] , A. Brýla [-] , J. Špánek [-] (83. M. Bórik [-] ) , T. Doležal [-] , T. Rada [-] , M. Brýla [-] (63. M. Chládek [-] ) , D. Tupý [-] , J. Süsz [-] (68. V. Černý [-] )

TJ Sokol Druztová
J. Šlauf [-] - L. Motyčák [-] (53. J. Zeman [-] ) , L. Paďour [-] (46. P. Hucl [-] ) , T. Krysl [-] , T. Linda [-] , J. Motyčák [-] (83. O. Kosa [-] ) , Š. Bidzilja [-] , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] , D. Roubal [-] , P. Musil [-] (68. P. Fischer [-] )

ŽK: 15. L. Paďour , 81. M. Beránek , 85. T. Linda , 90. P. Hucl .
Hráči zápasu: T. Rada .
Počet diváků: 24. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - SMOLA Lukáš, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Ježek

Expert: Pavel Vacek
Tip experta: remíza

Tady to bude spíše boj než fotbal. Myslím, že si hosté odvezou bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů