M. Jonáš 29.
M. Klemera 38. (p.)
2:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov spálil tutovky. Všechny body bere Jiskra


Branky


29. M. Jonáš , 38. M. Klemera (p.) - 12. A. Houdek , 22. M. Střeček , 64. J. Jarausch
0

Hráči Baníku Vintířov přivítali v rámci 11. kola Jiskru Aš, tedy celek nacházející se na druhém místě tabulky. Proti jednomu z favoritu soutěže Baník předvedl pohledný, akční fotbal. Jenže nedával góly. Po tom, co spálil několik doslova vyložených šancí doma proti Jiskře nezískal ani bod, když prohrál 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro Jiskru, která byla v začátku utkání aktivnějším celkem a svoji mírnou převahu dokázala vyjádřit i vstřelenými góly. O ten první se ve 12. minutě postaral Aleš Houdek, když zpoza vápna poslal míč až za záda Střimelského. Druhou branku vstřelila Aš o deset minut později a jejím autorem byl Miroslav Střeček, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a poslal Jiskru do dvoubrankového trháku. Od té chvíle byl ale paradoxně lepší domácí celek, který si začal vytvářet šance hodné gólu. A do konce prvního poločasu také stihl vyrovnat. Po pěkné kombinační akci se dostal do úniku Miroslav Jonáš, který se nemýlil a snížil na rozdíl jediné branky. Za necelých deset minut se pak prosadil Michal Klemera, který dokázal proměnit pokutový kop nařízený za faul a rázem to bylo 2:2. Za takového stavu také obě mužstva odcházela do šaten. 

 

Ve druhém poločase pokračoval Vintířov ve výkonu z druhé poloviny prvního dějství a Jiskře dělal svým pohybem veliké pohyby. Baník podal v zápase s druhým celkem tabulky jeden z nejlepších výkonů tohoto ročníku I. A třídy a vytvářel si jednu šanci za druhou. V koncovce to ale z jeho pohledu byla hrůza. Baníkovští hráči měli na svých kopačkách dalších osm gólů, ale buď přišla zbytečná přihrávka navíc nebo výborný zákrok Brože a k tomu domácí hráči vstřelil několik tyček. Po nevyužitých šancích potom přišel trest v podobě třetí inkasované branky, která nakonec byla také vítězná. Postaral se o ni Jakub Jarausch, který poslal Jiskru do vedení, které ji vydrželo po celý zbytek zápasu. Vintířov si v zápase určitě nezasloužil prohrát, což po zápase uvedli trenéři obou mužstev. Fotbal se ale hraje na góly a ty bohužel dal Vintířov pouze dva. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: To byla hrůza. Měli jsme vyhrát 3:1, místo toho jsme prohráli 2:3. Nezasloužili jsme si prohrát potom, co jsme předvedli nejlepší výkon podzimu. I soupeř říkal, že jsme naším neuměním prohráli. Mohli jsme dát klidně deset gólů. Byli jsme lepším týmem.

TJ Jiskra Aš
Pavel Toth: Začali jsme dobře, vedli jsme 2:0. Pak jsme se dopustili několika chyb a nepodali jsme celkově dobrý výkon. Domácí si zasloužili vyhrát. Dali několik tyček i břeven. Domácí nás jednoznačně přehrávali a byli lepší. Vyhráli jsme hodně nezaslouženě, ale šťastně.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] , R. Bečvář [-] , L. Nimrichter [-] (46. T. Kavur [-] ) , Z. Šimek [-] , M. Kavur [-] , K. Pátek [-] , J. Štipský [-] (17. L. Gašpar [-] ) , P. Žemlička [-] , F. Vilinger [-] , M. Klemera [-]

TJ Jiskra Aš
D. Brož [-] - M. Pilař [-] - A. Houdek [-] - D. Kubinec [-] (89. Š. Manda [-] ) - J. Zemanovič [-] , M. Střeček [-] (52. T. Glazer [-] ) , V. Svoboda [-] , J. Jarausch [-] , M. Turták [-] , P. Smáha [-] (59. M. Bořil [-] ) , F. Koubek [-]

ŽK: 86. P. Žemlička - 25. M. Pilař , 79. J. Zemanovič .
Místo: tráva č.1. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pešek Pavel - TŮMOVÁ Michaela, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.