T. Kuvík 3. (p.)
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Žandov nestačil na domácí půdě Merklínu


Branky


3. T. Kuvík (p.) - 13. M. Barth , 49. M. Barth , 79. M. Barth
0

Hráči Dolního Žandova přivítali v rámci 11. kola I. A třídy na domácí půdě tým nováčka soutěže Merklína. Zápas se nakonec vydařil lépe hostujícímu celku a to zejména díky hattricku Michala Bartha. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe hráči domácího Dolního Žandova. Ti totiž kopali ve 3. minutě penaltu po faulu brankáře Wöllnera. Té se zhostil Tomáš Kuvík, který neváhal a poslal svůj tým do vedení. Dolní Žandov si po vstřelené brance vytvořil ještě další šance, ale ke vstřelení branky to už nevedlo. Mezitím se pomalu roztáčel motor hostujících hráčů, který nabral na otáčkách ve 13. minutě. Denčev totiž nahrál Vodrážkovi, který odcentroval před branku Žandova, kam si naběhl Michal Barth, který ztečoval míč za záda brankáře Kepky a srovnal na 1:1. Po zbytek prvního poločasu se hrálo nahoru dolů, ale žádný z týmů už do konce prvního dějství střelit branku nedokázal. 

 

Ve druhém poločase už byla vidět mírná převaha hostujícího celku, kterému se zvedlo sebevědomí po další vstřelené brance. Běžela 49. minuta, kdy vyslal Filip Hladík do samostatného úniku Michala Bartha, který se ani podruhé nemýlil a rozvlnil síť za brankářem Dolního Žandova. Merklínští měli ještě několik šancí k tomu, aby svůj náskok navýšili, ale nedělo se tak až do 79. minuty, kdy z téměř totožné akce jako při druhém gólu hostí, mířil přesně opět Michal Barth, který dovršil hattrick a zároveň uzavřel skóre mezi Dolním Žandovem a Merklínem na 1:3.



Ohlasy k zápasu



EP Merklín
Milan Vlčko: Do Žandova jsme jeli pro vítězství, protože jsme chtěli potvrdit předešlé dva zápasy, ve kterých jsme vyhráli. Jeli jsme bez čtyř opor základní sestavy. Do zápasu jsme vstoupili tak, že byla v první minutě sporná penalta, když náš gólman měl kontakt s útočníkem soupeře a domácí penaltu proměnili. Na hře bylo jasně vidět, že na soupeře máme a zlepšili jsme se, začali hrát kombinační fotbal a využili jsme rychlosti Michala Bartha, který vstřelil tři branky. Hlavně ve druhém poločase jsme byli lepší a mohli jsme i skóre navýšit a vyhrát výraznějším rozdílem. Chtěl bych poděkovat hráčům za to, jak k zápasu přistoupili. Chtěli vyhrát a měli to v hlavách a za to jim patří velký dík.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
J. Kepka [-] - M. Daněk [-] , P. Šimáček [-] , T. Hemmerka [-] , D. Benda [-] , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , M. Kič [-] (68. F. Pochopin [-] ) , M. Vokhmintsev [-] , V. Profant [-] (66. M. Setnička [-] ) , R. Soukup [-]

EP Merklín
M. Wöllner [-] - M. Barth [-] (89. J. Hromádka [-] ) , M. Denčev [-] (88. P. Popluhár [-] ) , P. Veselý [-] , F. Hladík [-] , J. Tregler [-] , J. Vedlich [-] , J. Kučera [-] , J. Vodrážka [-] , P. Hladík [-] , M. Švajka [-]

ŽK: 56. T. Kuvík , 72. T. Hemmerka - 34. F. Hladík , 75. J. Tregler , 87. M. Denčev .
Místo: tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Hlavatý Josef - ĎUGEL Pavol, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.