Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jako na houpačce dopadl lépe pro Merklín


Branky


0

Zápas mezi Trstěnicemi a Merklínem se po dohodě obou mužstev odehrál na domácí půdě Merklína, který tak přivítal na svém hřišti tým z horních příček tabulky. Vyrovnané utkání, ve kterém hráči Trstěnic obdrželi tři červené karty, dopadl nakonec lépe pro Merklín, který přezimuje jako nováček na výborné sedmém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase mezi Merklínem a Trstěnicí se ujali vedení hráči domácích. Po rychle vzhozeném autu se dostal k míči Miroslav Fárek, který pelášil z úhlu sám na brankáře Slivoněho, kterého nakonec dokázal prostřelit a poslat Merklín do vedení. Vyrovnáno bylo ve 20. minutě, když se prosadil Filip Kovárník. Merlínská obrana neobyčejně hodně chybovala a toho dokázal hostující celek využít. Ve 28. minutě se prosadil podruhé v zápase Filip Kovárník, který strhl vedení na stranu Trstěnice. Jenže z vedení se hosté neradovali dlouho. Za další minutu bylo opět srovnáno, když Vedlich odcentroval na Miroslava Fárka, který podruhé prostřelil brankáře hostí. Diváci v Merlíně, kterých dorazilo k poslednímu utkání podzimu sedmdesát, viděli do konce poločasu ještě jednu branku. K jejich nelibě se o ni postaral Filip Kovárník, který tak zkompletoval hattrick. 

 

Druhý poločas už nepřines sice pět vstřelených branek, ale přinesl pět zajímavých a rozhodujících momentů. O ten první se postaral Petr Nečas, který v 56. minutě fauloval v pokutovém území a za následnou kritiku rozhodčího viděl červenou kartu. Nařízenou penaltu pak proměnil Michal Barth a bylo srovnáno 3:3. Obě mužstva hrála vyrovnanou partii i přesto, že hostujících hráčů bylo na hřišti pouze deset. Tedy do 70. minuty. Pak totiž viděl nejdříve žlutou, následně i červenou kartu Standa Staněk, který podle zápisu hodil úmyslně míč na rozhodčího a tím ho zasáhl do břicha. Merlín se ale proti dvojnásobně oslabené Trstěnici nedokázal prosadit, i když si využil několik slibných brankových příležitostí. Aby těch červených karet ale nebylo málo, tasil ji rozhodčí z kapsičky ještě jednou a to v 80. minutě. Dominik Vorel totiž vulgárně nadával rozhodčímu a i on se musel ze hřiště poroučet. Proti osmi lidem se pak už Merklín dokázal prosadit a vstřelit rozhodující branku. O tu se postaral Filip Hladík umístěnou střelou zpoza šestnáctky. Merklín tak ve vyhecovaném, ale vyrovnaném utkání zvítězil 4:3.



Ohlasy k zápasu


EP Merklín
Milan Vlčko: Proti silnému soupeři jsme vstřelili rychlou branku. Poté soupeř vyrovnal po našich hrubých chybách a dokonce otočil zápas. Netrvalo to ale dlouho, protože jsme rychle srovnali. I přesto jsme do poločasu prohrávali po naší další chybě. V šatně jsme si řekli, že nás čeká poslední poločas tohoto roku, a že do toho šlápneme a budeme chtít vyhrát, což se nám podařilo a dvěma góly jsme utkání otočili.




Sestavy


EP Merklín
M. Dobeš [-] - M. Barth [-] (68. M. Denčev [-] ) , M. Fárek [-] (74. M. Petrik [-] ) , P. Veselý [-] , F. Hladík [-] , M. Wöllner [-] (86. P. Popluhár [-] ) , J. Vedlich [-] , J. Kučera [-] , J. Vodrážka [-] , P. Hladík [-] , M. Švajka [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - J. Květoň [-] , S. Staněk [-] , D. Vorel [-] , T. Pečínka [-] - D. Klečka [-] , P. Nečas [-] , M. Pešek [-] , J. Kysela [-] - R. Kojma [-] (76. L. Karlíček [-] ) , F. Kovárník [-] (58. L. Radil [-] ) -

ŽK: 25. J. Vodrážka , 58. M. Barth - 24. P. Nečas , 42. F. Kovárník , 47. T. Pečínka , 54. M. Pešek , 70. S. Staněk , 80. D. Vorel , 82. P. Slivoně , 84. L. Radil . ČK: S. Staněk , 56. P. Nečas , 80. D. Vorel .
Místo: tráva č.1. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Godža Ladislav - GRŮZA David, HODAČ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.