V. Svoboda 40. (p.)
P. Maher 53.
2:1
(1:0)
87. J. Kepka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jískra si poradila s Dolním Žandovem a přezimuje druhá


Branky


40. V. Svoboda (p.) , 53. P. Maher - 87. J. Kepka
0

Hráči Jiskry přivítali na svém hřišti v rámci 12. kola I. A třídy tým Dolního Žandova, tedy mužstvo, které je nevyzpytatelné a v podstatě dokáže potrápit každého soupeře. A to se ukázalo i v posledním zápase podzimní části, kdy se Jiskra strachovala o výsledek do samého závěru utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra začala utkání lépe a vytvořila si několik slibných brankových příležitostí. Postupem času si vytvářel šance i Dolní Žandov, jenže ani jeden z týmů se dlouho nedokázal prosadit. Úvodní branka utkání tedy přišla až ve 40. minutě, kdy byla po faulu v pokutovém území odpískána penalta ve prospěch Jiskry. Té se zhostil Vlastimil Svoboda, jenž bez problémů poslal domácí tým do vedení.

 

Úvodní branka druhého poločasu přišla o poznání rychleji než ta v prvním. Už v 53. minutě totiž zvyšoval náskok Jiskry na dvoubrankový Petr Maher, který stoprocentně využil rychlý protiútok. Za dalších sedm minut si domácí hráči svoje tažení za vítězstvím zkomplikovali, když dostal červenou kartu Martin Pilař. Dolní Žandov se rázem dostal do hry. Asi patnáct minut před koncem zápasu měli hráči hostujícícho týmu k dispozici pokutový kop. Ten ale trestuhodně zahodil střelou do tyče Kuvík. I přesto se však Žandov dočkal snížení. Tři minuty před vypršením devadesáti minut utekl po levé straně Benda, nahrál Janu Kepkovi a ten snížil na rozdíl jediné branky. Snížení Žandova však přišlo až příliš pozdě na to, aby se ještě pokusil o vyrovnání. Jiskra tak nakonec vybojovala těsnou výhru 2:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Aš
Pavel Toth: Byli jsme lepším týmem a neproměnili jsme hodně šancí. V závěru jsme dostali gól a strachovali jsme se o výsledek,, ale vyhráli jsme zaslouženě. Dobře jsme bránili, útočili a nedali spoustu šancí.

TJ Sokol Dolní Žandov
Jiří Opava: Na šance to bylo asi stejné. Neproměnili jsme penaltu a soupeř byl fotbalovější. Bohužel, zase ty šance! Poslední zápas byl hrozný, tak si to dnes kluci odpracovali.



Sestavy


TJ Jiskra Aš
D. Brož [-] - M. Pilař [-] - A. Houdek [-] - D. Kubinec [-] (87. P. Smáha [-] ) - P. Maher [-] , J. Zemanovič [-] , V. Svoboda [-] , V. Rádl [-] , J. Jarausch [-] (58. M. Bořil [-] ) , M. Turták [-] (72. T. Vojík [-] ) , F. Koubek [-] (37. J. Čermák [-] )

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - D. Benda [-] , Š. Kundrát [-] (79. J. Kepka [-] ) , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , M. Vokhmintsev [-] , M. Kič [-] (67. L. Trešl [-] ) , M. Daněk [-] , R. Soukup [-] , P. Šimáček [-] (63. M. Setnička [-] ) , T. Hemmerka [-]

ŽK: 5. M. Pilař , 69. J. Čermák , 72. M. Turták - 16. P. Šimáček , 29. D. Benda , 55. Š. Kundrát , 62. M. Kič , 84. M. Daněk . ČK: 60. M. Pilař .
Místo: Střelnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Peschel Filip - GARDOŠ Jiří, CHRÁSTECKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.