Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:30

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Františkovy Lázně rozstřílely na svém hřišti Vintířov


Branky


0

Hráči Františkových Lázní přivítali v rámci 12. kola I. A třídy tým Baníku Vintířov. Poslední zápas sezony zvládli jednoznačně lépe právě domácí, kteří svému soupeři nedali šanci a zvítězili v něm 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty byli aktivnější hráči domácího celku. Ti udávali tempo hry a navíc se v 7. minutě dostali do vedení díky trefě Václava Šimana. Za dalších sedm minut už to bylo 2:0, když prostřelil brankáře hostí Martin Čvančara. Vintířov se sice snažil něco s výsledkem udělat, ale z jejich strany to byl zápas, kdy nevychází vůbec nic. Do konce prvního dějství navíc hostující tým inkasoval ještě dvakrát a to z kopačky Františka Nováka a Václava Šimana a v podstatě bylo rozhodnuto, kdo získá tři body. 

 

I ve druhém poločase byly Františkovy Lázně lepším týmem, který navíc dokázal využívat své brankové příležitosti. Tu první ve druhém poločase proměnil v 57. minutě Lukáš Homola, který zvyšoval už na 5:0. Za další minutu padla další branka a opět do sítě Vintířova, tentokrát z kopačky Martina Čvančary, pro kterého to byl druhý přesný zásah v zápase. Poslední trefu zaznamenaly Františkovy Lázně tři minuty před koncem zápasu, když vystřelil František Novák, který tak stanovil konečné skóre na 7:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: Ve všech ohledech jsme podali špatný výkon. Nepřistoupili jsme k utkání zodpovědně a utkání jsme odevzdali aniž bychom kladli jakýkoliv odpor. Žádný z chlapů si nezaslouží dík za svůj výkon, který podali.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - F. Novák [-] , V. Šiman [-] (49. M. Iterský [-] ) , R. Vošmik [-] (69. R. Vídeňský [-] ) , M. Heller [-] , L. Homola [-] , M. Falář [-] , J. Čvančara [-] , J. Karafiát [-] , M. Čvančara [-] , M. Haberle [-]

TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] , R. Bečvář [-] , L. Nimrichter [-] , T. Kavur [-] (67. V. Sándor [-] ) , M. Kavur [-] , L. Gašpar [-] (39. J. Duplinský [-] ) , J. Štipský [-] , P. Žemlička [-] , J. Kopřiva [-] (73. M. Hopf [-] ) , M. Klemera [-]

ŽK: 62. M. Falář , 65. M. Heller - 17. J. Kopřiva , 63. M. Jonáš .
Místo: UMT. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pešek Pavel - PESCHEL Filip, CHRÁSTECKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.