5:1
(1:0)
71. T. Koch
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:30

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Role si poradila s Hroznětínem a vstřelila pět branek


Branky


19. J. Nerad , 51. J. Stýblo , 61. A. Sochor , 73. M. Holub , 80. J. Vašíček - 71. T. Koch
0

Hráči Staré Role přivítali na svém hřišti v Karlových Varech v rámci 12. kola tým Hroznětína. Utkání se vydařilo jednoznačně lépe domácím, kteří byli aktivnější a po zásluze zvítězili 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Role byla od prvního hvizdu rozhodčího aktivnějším celkem a vytvořila si několik brankových příležitostí. V prvním poločase se ale gólově dokázala prosadit pouze jedno. V 19. minutě poslal Stýblo balón na Jana Nerada, který si z pozice záložníka seběhl do útočné lajny a podel brankáře rozvlnil síť za zády brankáře Ramse. Několik příležitostí si vytvořil i Hroznětín, ale žádná z nich nebyla tak velká, aby mohla vlastnit přívlastek gólová, a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro domácí.

 

Druhý poločas už přinesl branek jednoznačně více. Po pěti minutách druhého poločasu dostal přihrávku Jan Stýblo, který nekompromisně poslal míč za záda brankáře Hroznětína a zvýšil tak náskok svého mužstva na dvoubrankový. Za dalších deset minut vedla Stará Role už 3:0. Samostatný únik totiž dokázal stoprocentně zužitkovat Aleš Sochor a s Olympií to nevypadalo vůbec dobře. Kapička naděje ale přišla v 71. minutě, když prostřelil vše, co mu stálo v cestě, hostující  Tomáš Koch. Ze strany Hroznětína to ale bylo vše. Za další dvě minuty se opět radovali domácí. Vašíček zatáhl míč po levé straně, přihrál Pfreimerovi, který poslal míč Miroslavu Holubovi, jehož střelu ještě tečoval jeden z hostujících obránců a Rams neměl sebemenší šanci na úspěšný zákrok. V 77. minutě dostal druhou žlutou kartu hostující Jiří Klas a Stará Role tak neměla proti deseti hráčům problém svůj náskok uhlídat. Deset minut do konce navíc vstřelil pátou branku domácího týmu Jiří Vašíček, jenž stanovil konečné skóre na 5:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Opravdu celý zápas byl na jednu bránu. Po poločase to bylo 1:0. Celý zápas jsme měli v naší moci. Soupeř měl šance z nějakých nákopů v prvním poločase, pak jsme ale dali druhý a třetí gól a nebylo co řešit.




Sestavy


TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - J. Stýblo [-] , M. Götz [-] , A. Roubíček [-] , V. Březina [-] - L. Pfreimer [-] , J. Nerad [-] , J. Vašíček [-] , D. Hušek [-] (78. J. Kubíček [-] ) - P. Čonka [-] (64. M. Holub [-] ) , A. Sochor [-] -

TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - M. Kubík [-] (42. T. Koch [-] ) , J. Eret [-] , M. Tamáš [-] (58. P. Paluska [-] ) , J. Klas [-] , F. Paluska [-] , M. Schneider [-] (68. E. Hůrka [-] ) , J. Provazník [-] , M. Benda [-] , D. Ondráček [-] , L. Hořt [-]

ŽK: 33. A. Sochor - 22. M. Tamáš , 39. J. Eret , 68. J. Provazník . ČK: 77. J. Provazník .
Místo: tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Grůza David - GODŽA Ladislav, HODAČ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.